Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 10:26

Στοίχημα: Με κεκτημένη ταχύτητα στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (06/11) με ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και φυσικά ντέρμπι “αιωνίων” στη Λεωφόρο.

Από το μεγάλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League έρχεται η σημερινή μας πρόταση, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά μέσα από το Betarades.gr για τα στατιστικά και τις βαθμολογίες των μεγάλων πρωταθλημάτων, όπως για τη βαθμολογία ιταλίας.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” έρχονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι “αιωνίων” και θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί τους. Διέλυσαν με 5-1 εκτός έδρας τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, κάνοντας έτσι το 10x10 στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είχε μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από τη Ναντ, στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος. Στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 4η θέση και στο -10 από τον σημερινό του αντίπαλο, μια διαφορά που θέλει να καλύψει. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σημάδια βελτίωσης στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, καθώς κέρδισαν τα 4/5 πιο πρόσφατα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αγωνίζεται με ανεβασμένο ηθικό και θα κυνηγήσει την 11η σερί του νίκη μπροστά στο κοινό του. Θα στηρίξουμε το “τριφύλλι” και θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.35. 

Βρείτε όλα τα προγνωστικα ποδοσφαιρου σήμερα και τις αναλύσεις των ματς στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares