Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 10:56

Στοίχημα: Θέμα κινήτρου

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Μουντιάλ Στοίχημα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα, προς το παρόν θα… βολευτούμε με ορισμένα φιλικά παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

Από τους αγώνες της Τετάρτης (16/11) ξεχωρίζει σε στοιχηματικό επίπεδο η αναμέτρηση Μεξικό - Σουηδία, η οποία διεξάγεται στην Ισπανία. Πάμε να δούμε τι προκύπτει.

Το Μεξικό προετοιμάζεται για την παρουσία του στα γήπεδα του Κατάρ και ο σημερινός αγώνας αποτελεί την πρόβα τζενεράλε. Θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία στην πρεμιέρα οι Μεξικανοί, ένα ματς που φαντάζει ως πρόωρος “τελικός” πρόκρισης στην επόμενη φάση, μια και η Αργεντινή αποτελεί το απόλυτο φαβορί του ομίλου.

Η Σουηδία, από την πλευρά της, έκανε κακή πορεία στο πρόσφατο Nations League αι υποβιβάστηκε στην Γ’ κατηγορία. Μόλις μία νίκη πανηγύρισε σε έξι αναμετρήσεις απέναντι σε Σερβία, Νορβηγία και Σλοβενία, τερματίζοντας στην τελευταία θέση. Παράλληλα, έχει τεθεί εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, σήμερα παρατάσσονται με σημαντικές απουσίες, δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες με μικρή εμπειρία.

Έχουμε δύο ομάδες που μπαίνουν στο ματς από διαφορετικές αφετηρίες. Οι Μεξικανοί αναμένεται να παραταχθούν με δυνατή ενδεκάδα λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ, τη στιγμή που οι Σουηδοί βρίσκονται σε διαδικασία αναδόμησης και έχουν πολλές απουσίες. Θα δώσουμε το προβάδισμα στο Μεξικό, με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 2.40. Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares