Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 11:43

Στοίχημα: Μουντιάλ με γκολ στο Αγγλία - ΗΠΑ

Ανοίγει η αυλαία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2022 σήμερα (25/11) και τα προγνωστικα στοιχημα είναι “καυτά”.

Το Betarades.gr έχει μια επιλογή για να σας στείλει στο ταμείο από την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και ΗΠΑ. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Έδειξε έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση η Αγγλία, που συνέτριψε με 6-2 το Ιράν. Αποτελεσματική στην επίθεση, κάτι που έδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι της (3-3) κόντρα στη Γερμανία για το Nations League. Δυσκολεύεται, όμως, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, έχοντας δεχτεί γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Απο ισοπαλία (1-1) με την Ουαλία προέρχονται οι ΗΠΑ, που άφησαν υποσχέσεις με την εμφάνισή τους στο πρώτο ημίχρονο. Έδειξαν, ωστόσο, αδυναμίες στην άμυνα, ενώ δεν έχουν κερδίσει στα τέσσερα τελευταία, με απολογισμό μια ήττα και τρεις ισοπαλίες. Φαβορί η Αγγλία, όμως, οι ΗΠΑ έχουν την ποιότητα στην επίθεση να την απειλήσουν, ενώ περιμένουμε ένα "ελεύθερο" παιχνίδι. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Δείτε την ανάλυση του ματς Αγγλία - ΗΠΑ όπως και όλων των αγώνων σήμερα στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares