Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 12:26

Στοίχημα: Γαλλία για τελικό συνδυαστικά

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό Μουντιάλ 2022 θα κριθεί σήμερα (14/12) στη σπουδαία αναμέτρηση Γαλλία - Μαρόκο με την Αργεντινή να έχει περάσει ήδη από χτες και να περιμένει να μάθει αντίπαλο.

Το προγνωστικό του Betarades.gr για τον μεγάλο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα βρείτε παρακάτω.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Αγγλίας η Γαλλία με 2-1, χάρη στα γκολ των Τσουαμενί (17’) και Ζιρού (78’) και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό. Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια κόσμου έχει κερδίσει όλα της τα ματς στη φετινή διοργάνωση, εκτός από αυτό με την Τυνησία στη φάση των ομίλων, στο οποίο ηττήθηκε 1-0. Επιπλέον, έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι και έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της.

Ονειρική είναι η πορεία που έχει κάνει το Μαρόκο στα γήπεδα του Κατάρ. Μετά την πρόκριση σε βάρος της Ισπανίας (στα πέναλτι) κατάφερε να αποκλείσει και την Πορτογαλία με 1-0 και να φτάσει απόψε ως τον ημιτελικό. Μάλιστα, η εστία του έχει παραβιαστεί μόνο μια φορά στα πέντε παιχνίδια από ξεκίνημα του Μουντιάλ 2022. Η Γαλλία, ωστόσο, έχει εμπειρία και ποιότητα και μπορεί να βρει τον τρόπο για να πάρει το εισιτήριο του τελικού. Θα επιλέξουμε το συνδυαστικό άσος και Over 1.5 σε απόδοση 2.05. Δείτε προγνωστικα μουντιαλ για ταμείο στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares