Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 12:28

Στοίχημα: Αμφίσκορο με αξία στην Τσάμπιονσιπ

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, το κουπόνι της Παρασκευής (30/12) έχει αγώνες που δίνουν τις ευκαιρίες τους για στοίχημα.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα ματς της ημέρας στην betsson με πλήθος αγορών. Η δυνατή επιλογή σήμερα για ποντάρισμα στα γκολ έρχεται από την Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ. Συγκεκριμένα, από το ματς μεταξύ της Σουόνσι και της Γουότφορντ και τη βλέπετε παρακάτω.

Παρέμεινε χωρίς νίκη για όγδοο σερί ματς στο πρωτάθλημα η Σουόνσι, που έχει απολογισμό πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα, με πιο πρόσφατη αυτή (2-1) από τη Ρέντινγκ. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες, έχοντας δεχτεί 34 γκολ σε 24 παιχνίδια, ενώ μόλις σε ένα από τα οχτώ τελευταία κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Τα καταφέρνει, πάντως, καλύτερα στην επίθεση, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ στα δυο πιο πρόσφατα ματς. Είναι δυνατή στην έδρα της, καθώς κέρδισε τα τέσσερα από τα έξι τελευταία.

Το αήττητο σερί (2-2-0) της Γουότφορντ έσπασε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλγουολ, από την οποία και έχασε με 0-2. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Πιο πρόσφατη επικράτησή της αυτή (2-0) επί της Χάντερσφιλντ. Έχει σημειώσει 30 γκολ σε 24 αγώνες στο πρωτάθλημα. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η Σουόνσι, που σκοράρει, αλλά και δέχεται εύκολα γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και κόντρα στη Γουότφορντ, που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Βρείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος καθημερινά στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares