Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 11:06

Στοίχημα: Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα είναι αυτή η Τετάρτη (04/01), με ντέρμπι να ξεχωρίζουν και μάλιστα εντός συνόρων.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα σημερινά ματς στην betshop με πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Το δυνατό σημείο σήμερα προκύπτει από τη Σούπερ Λιγκ και το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Ας δούμε, λοιπόν, τις λεπτομέρειες.

Από εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα που "έσπασε" το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων που “έτρεχε” στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει σκοράρει στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες. Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, απέναντι σε Βόλο (3-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-0).

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, επικρατώντας με 1-0 επί του Παναιτωλικού. Είχε προηγηθεί η γκέλα (1-1) στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, τον οποίο λίγες μέρες πριν είχε κερδίσει (1-2) για το Κύπελλο. Οι κιτρινόμαυροι έχουν μόλις μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους στη Σούπερ Λιγκ, αυτή επί του ΠΑΣ Γιάννινα (4-0). Σημαντική η απώλεια του πρώτου σκόρερ τους (7 γκολ) στο πρωτάθλημα, Πάλμα που είναι τραυματίας. Ο ΠΑΟΚ θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες. Θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, ενώ ο Άρης δεν είναι το ίδιο καλός μακριά από την έδρα του. Η επιλογή μας είναι ο άσος σε απόδοση 2.00.

Βρείτε κάθε μέρα τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares