Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 12:45

Στοίχημα: Combo με αξία από το κύπελλο Αγγλίας

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (17/01) είναι γεμάτο δράση και ενδιαφέροντες αγώνες, κυρίως για διοργανώσεις κυπέλλων σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της ημέρας στο livescore με μια ματιά. Το Betarades.gr εντόπισε δυνατή συνδυαστική πρόταση με γκολ από το κύπελλο Αγγλίας και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουλβς και τη Λίβερπουλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Έβγαλε αντίδραση η Γουλβς μετά τον αποκλεισμό της (4-3 στα πεν., κ.δ. 1-1) από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λιγκ Καπ και κέρδισε με 1-0 την Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα. “Έσπασε” το αρνητικό σερί που είχε χωρίς νίκες, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, αυτή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-1. Αυτό, πάντως, ήταν και το τελευταίο από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της που δεν κατάφερε να σκοράρει. Μόλις σε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της, ωστόσο, διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Τραγική εμφάνιση από τη Λίβερπουλ που γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπράιτον. Δεύτερο σερί ματς που χάνει στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα με 3-1 από την Μπρέντφορντ. Η άμυνα αποτελεί την “αχίλλειο πτέρνα” της ομάδας του Κλοπ, που έχει δεχθεί οχτώ γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Διαθέτει, πάντως, μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με 34 γκολ σε 18 αγωνιστικές. Έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, με την κακή ανασταλτική λειτουργία της, όμως, δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της και κόντρα στη βελτιωμένη Γουλβς, που σκοράρει με ευκολία. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Βρείτε προγνωστικα στοιχημα για ταμείο κάθε μέρα στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares