Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 13:58

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο “Craven Cottage”

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ντέρμπι και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας (23/01), ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει και σήμερα αμείωτο με σημαντικά παιχνίδια σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Φούλαμ - Τότεναμ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα για ένα ασφαλές παιχνίδι.

21η Αγωνιστική στην Premier League με τη Φούλαμ να υποδέχεται την Τότεναμ, αναζητώντας αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Νιουκάστλ (1-0). Μια ήττα που έβαλε τέλος στο νικηφορο σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Φούλαμ να βρίσκεται στην 7η θέση μετά από 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η Τότεναμ δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική, αντίθετα γνώρισε βαριά ήττα με 4-2, που ήταν και η δεύτερη διαδοχική, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από την Άρσεναλ εντός έδρας (0-2). Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, υποχώρησε στην 5η θέση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Αμφότερες αναζητούν αντίδραση στο αποψινό παιχνίδι, η Φούλαμ

αποκτά δυναμική εντός έδρας και τα 9/10 φετινά ματς εκεί πήγαν ψηλά στο σκορ. Η Τότεναμ προβληματίζει με την εικόνα της, δέχεται γκολ με τρομερή ευκολία, ωστόσο μπροστά έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να συνεισφέρει σε θεαματικό παιχνίδι. Επιλέγουμε το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Βρείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares