Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 11:18

Στοίχημα: «Λεωφόρος» των γκολ

Ο… καλός χαμός γίνεται στο κουπόνι πάμε στοίχημα αυτό το Σάββατο (18/02), με συναρπαστικά ματς σε πρώτης διαλογής πρωταθλήματα. Η δυνατή επιλογή του Betarades.gr έρχεται σήμερα από τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, όπου αναμένονται γκολ. Δείτε την ανάλυση και την πρόταση παρακάτω.

Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Άρη ο Παναθηναϊκός, έστω και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, μετά το 2-0 στη «Λεωφόρο» επί της Λαμίας. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα έξι τελευταία παιχνίδια του, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Έχει κερδίσει το ένα από τα τέσσερα τελευταία εντός, καθώς μετράει ακόμη δύο ισοπαλίες και μια ήττα (0-3 από τον ΠΑΟΚ).

Σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι οφ για τον Βόλο, που επικράτησε εντός έδρας (2-1) επί του Ατρομήτου. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού. Έχει σκοράρει οχτώ γκολ στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του, ενώ έμεινε στο μηδέν μόνο στην ήττα (3-0) από τον Άρη. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που έχασε στις πέντε τελευταίες εξόδους του (2-2-1). Θέλει να παραμείνει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, θα παίξει επιθετικά για να βρει γκολ, απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει με ευκολία. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Βρείτε κάθε μέρα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares