Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 10:27

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στο Τελ Αβίβ

Σπουδαία παιχνίδια για τα Προκριματικά του Euro 2024 περιλαμβάνει το σαββατιάτικο κουπόνι παμε στοιχημα, τη στιγμή που δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα όπως σε Αγγλία,

Σκωτία, Αμερική και Γερμανία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ισραήλ - Κόσοβο, το οποίο θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Στις 19:00 στο “Bloomfield Stadium” του Τελ Αβίβ το Ισραήλ υποδέχεται το Κόσοβο για την 1η αγωνιστική των Προκριματικών. Το Ισραήλ έρχεται από μια καλή πορεία στο Nations League, όπου συμμετείχε στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, μαζί με Ισλανδία, Αλβανία και Ρωσία (αποβλήθηκε και δεν αγωνίστηκε) και σε τέσσερα παιχνίδια, συγκέντρωσε οκτώ βαθμούς (2-2-0), με αποτέλεσμα να τερματίσει στην πρώτη θέση. Γεγονός που του χάρισε και την άνοδο στη League A. Από τη στιγμή που δε συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια τον περασμένο Νοέμβριο, στα οποία είχε μια νίκη 4-2 επί της Ζάμπιας και μια ήττα 2-3 από την Κύπρο.

Από την πλευρά του το Κόσοβο πάλεψε με ότι είχε και δεν είχε στις υποχρεώσεις για το τελευταίο Nations League, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την League B. Βρέθηκε σε όμιλο με Ελλάδα, Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, συγκέντρωσε εννέα βαθμούς (3-0-3) και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, μένοντας στο -6 μακριά από την εθνική μας, ενώ άφησε στο +4 τις άλλες δύο. Στα δυο φιλικά που έδωσε τον περασμένο Νοέμβριο, μέτρησε ισάριθμες ισοπαλίες με Αρμενία (2-2) και Νησιά Φερόε (1-1). Ισραήλ και Κόσοβο αγωνίστηκαν τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο η συμπεριφορά τους δεν περιμένουμε ν’ αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Το Ισραήλ παίζει στην έδρα του, θα ψάξει τη νίκη, τα οκτώ τελευταία παιχνίδια του πήγαν ψηλά σε σκορ. Το Κόσοβο δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.17.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares