Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 11:28

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Γουέστ Χαμ

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι για στοιχημα της Κυριακής (02/04), με τα ντέρμπι για τα πλέι οφ της Super League να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από την Premier League Αγγλίας και το παιχνίδι Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον, το οποίο θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

29η Αγωνιστική στην Premier League με τη Γουέστ Χαμ να θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Επικράτησε εύκολα με 4-0 της ΑΕΚ Λάρνακας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο Κόνφερενς Λιγκ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα και η εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας στο Κόνφερενς Λιγκ. Με 24 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την πλευρά της η Σαουθάμπτον προέρχεται από την ισοπαλία (3-3) κόντρα στην Τότεναμ, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας και δύο παιχνίδια περισσότερα από τη σημερινή της αντίπαλο. Σε καλύτερη κατάσταση η Γουέστ Χαμ, εντός έδρας παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο, τρέχοντας ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων και έχει σήμερα τον πρώτο λόγο κόντρα στην ουραγό Σαουθάμπτον. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.80.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares