Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 11:35

Στοίχημα: Δυνατά με τον άσσο της Σεβίλλης

Γεμάτο το πρόγραμμα της Παρασκευής και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα προγνωστικά στοιχήματος αρκετές.

Από την Ισπανία προκύπτει το δυνατό σημείο της ημέρας, ενώ ενδιαφέρουσες προτάσεις έχουμε ακόμη, μεταξύ άλλων, από το ντέρμπι στην Πορτογαλία ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Πόρτο αλλά και την Ευρωλίγκα. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Στη Λα Λίγκα η δράση ξεκινά με τον αγώνα Σεβίλλη - Θέλτα.  Η Σεβίλη την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Κάντιθ, επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα και θέλει σήμερα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή της στην κατηγορία. Ήταν η δεύτερη νίκη για τους Σεβιγιάνους στα τρία πρόσφατα ματς τους για το πρωτάθλημα, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Θέλτα, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Αλμερία. Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκαν τα πάντα, οι Αλμερία προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, είχε τις απαντήσεις σε αμφότερες τις περιπτώσεις η Θέλτα. Διατηρήθηκε αήττητη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι, από τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες αποτελείται ο απολογισμός της σε αυτό τον αριθμό αγώνων, έχει 35 βαθμούς, απολογισμός που τη φέρνει στο μέσο ακριβώς της κατάταξης, στο +4 από τη σημερινή αντίπαλό της.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, θεωρούμε ότι η Σεβίλλη θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, είναι υποχρεωμένη να πάρει τα ματς στο Πιθχουάν αν δε θέλει να μπλέξει ακόμη περισσότερο. Απέναντι στη Θέλτα το έργο της δε θα είναι εύκολο, ωστόσο πιστεύουμε ότι οι Σεβιγιάνοι θα βρουν τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares