Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 12:23

Στοίχημα: Μοιρασιά στο ντέρμπι “αιωνίων”

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει για ακόμη μια Κυριακή το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα για τα playoffs της Super League.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το ντέρμπι “αιωνίων”, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Στις 21:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League. Πανηγύρισε νίκη ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη με 1-0 εκτός έδρας το “τριφύλλι”, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει συμπληρώσει εννέα ματς αήττητη, ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην κορυφή, θέλει σήμερα τη νίκη για να παραμείνει εκεί και ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φώναξε “παρών” στο κρίσιμο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και με ανατροπή πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-1. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Άρη (2-2), βρίσκεται στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή και παίζει σε όλα τα ματς με υποχρέωση νίκης. Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ισχυρός ανασταλτικά, δέχεται με το ζόρι ευκαιρίες, κρατά το «μηδέν» στα περισσότερα ματς. Οι ερυθρόλευκοι έρχονται από τεράστια νίκη, αλλά είναι αναξιόπιστοι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν, αλλά θεωρούμε εξαιρετικά πιθανή τη μοιρασιά για ακόμη μια φορά, καθώς και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια φέτος έληξαν ισόπαλα. Επιλέγουμε Χ σε απόδοση 3.25.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares