Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 10:30

Στοίχημα: “Γερό” παιχνίδι στην Ισπανία!

Γεμάτο το κουπόνι της Μεγάλης Δευτέρας (10/04) θυμίζει περισσότερο Σαββατοκύριακο και στις εταιρίες στοιχήματος τα παιχνίδια είναι πραγματικά πάρα πολλά.

Υπάρχει δράση σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη και όχι μόνο, η δυνατή πρόταση της ημέρας προκύπτει από την Λα Λίγκα και τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Χιρόνα!

Καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της η Μπαρτσελόνα, η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε με 0-4 στο Καμπ Νου από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης! Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, η κατάσταση είναι διαφορετική. Βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου και σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα, τότε θα αυξήσει τη διαφορά της από τη “βασίλισσα” στους 15 πόντους και θα απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της επιτυχίας της!

Η Χιρόνα έρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Εσπανιόλ, ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την οικονομία της σεζόν. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρά στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της και όπως έχουν τα πράγματα, δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Πηγαίνει σήμερα στο Καμπ Νου χωρίς ιδιαίτερο άγχος, γνωρίζοντας ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ και η Μπαρτσελόνα είναι άνετη βαθμολογικά, αν και σίγουρα θα ψάξει μία πειστική εμφάνιση μετά από τη βαριά ήττα στο Κύπελλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα καλό ματς, πιστεύουμε ότι η Χιρόνα έχει τη δυνατότητα να σκοράρει στη Βαρκελώνη και θα επιλέξουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.06.

Δείτε όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares