Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 13:39

Στοίχημα: “Τιτανομαχία” στο Μάντσεστερ

Τα προγνωστικά Champions League περνάνε σε πρώτο πλάνο σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (11/04) και τα πρώτα παιχνίδια για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Δύο οι αγώνες στο πρόγραμμα της ημέρας, στο Μάντσεστερ η Σίτι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Λισαβόνα η Μπενφίκα φιλοξενεί την Ίντερ! Πάμε να δούμε τι ξεχωρίζει σε στοιχηματικό επίπεδο, με τη δυνατή πρόταση να προκύπτει από την αναμέτρηση Σίτι - Μπάγερν!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε καταπληκτική κατάσταση, πορεύεται από νίκη σε νίκη, το Σάββατο πέτυχε μία ακόμη απέναντι στη Σαουθάμπτον με 4-1! Ήταν η όγδοη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων, έχει μειώσει τη διαφορά της στο -6 από την Άρσεναλ και έχει επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου στην Αγγλία. Σε ό,τι αφορά την παρουσία της στο Champions League, απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο με άνεση τη Λειψία, την οποία συνέτριψε 7-0 εντός έδρας στη ρεβάνς. Είχε κάποια προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία, έμεινε στο 1-1, αλλά αυτό δεν την πτόησε.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φράιμπουργκ στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της, ένα ματς στο οποίοι έψαχνε αντίδραση και… εκδίκηση. Κέρδισε 1-0, σκορ το οποίο την αδικεί, καθώς ήταν εμφανώς ανώτερη, απέναντι στην ομάδα η οποία την είχε αποκλείσει λίγες ημέρες πριν στο Κύπελλο. Στην Μπουντεσλίγκα έχει πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς της, βρίσκεται στην κορυφή, στο +2 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στον προηγούμενο γύρο του Champions League πέρασε το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν με δύο νίκες, ενώ στον όμιλο ήταν καταιγιστική, έκανε μόνο νίκες με τέρματα 18 υπέρ και δύο μόλις κατά!

Πάμε και στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι του αγώνα! Πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα στις δύο από τις πλέον ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες σκοράρουν με άνεση και αρέσκονται στο δημιουργικό ποδόσφαιρο. Αμφότερες έρχονται από καλές εμφανίσεις, δεν… ξέρουν να παίζουν για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αναμένουμε παιχνίδι υψηλού ρυθμού και επιλέγουμε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares