Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 10:35

Στοίχημα: Η διοργάνωση της Ρεάλ!

Μεγάλη Τετάρτη με σπουδαία ματς στο πρόγραμμα! Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Ένωση να έχει υπέρ της το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Στην Ευρώπη, διεξάγονται δύο ακόμη προημιτελικοί και τα προγνωστικά Champions League είναι και πάλι σε πρώτο πλάνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ στο Μιλάνο έχουμε τον ιταλικό “εμφύλιο” ανάμεσα στη Μίλαν και τη Νάπολι.

Το δυνατό σημείο της ημέρας προκύπτει από την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι. Η Βασίλισσα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα, σε μία αναμέτρηση στην οποία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές. Είχε προηγηθεί ο θρίαμβος στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα με 4-0, αποτέλεσμα το οποίο της έδωσε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Με την υπόθεση τίτλος στη Λα Λίγκα να έχει χαθεί, οι Μερένχες στρέφουν την προσοχή τους σε Κόπα Ντελ Ρέι και Champions League, σήμερα θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και με στόχο να πάρουν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.

Η Τσέλσι δεν είναι καθόλου καλά και ούτε η πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ την… γιάτρεψε. Στο ντεμπούτο του Άγγλου στον πάγκο τους, οι Μπλε ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας από την Γουλβς. Δεν σκόραραν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη, με τον απολογισμό τους να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η χρονιά σε εγχώριο επίπεδο είναι χαμένη, καλούνται να κάνουν υπέρβαση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναζητώντας τη διάκριση στο Champions League.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα απόψε. Η Ρεάλ ξεκούρασε παίκτες στο πρωτάθλημα, σήμερα παίζει στη… διοργάνωσή της και μάλιστα εντός έδρας, περιμένουμε να βρει χώρους απέναντι στην προβληματική, ούτως ή άλλως, Τσέλσι και θα συνδυάσουμε τον άσσο με το Over 1.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.20!

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares