Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 16:32

Στοίχημα: Πρόταση στο 2.40 από τη ματσάρα της “Allianz Arena”

Σούπερ παιχνίδια περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να “κλέβουν” την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα.

Φυσικά δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα αλλά και σε Κόπα Λιμπερταδόρες & Σουνταμερικάνα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε μέσα από τον αναλυτικό οδηγό για τις εκλογές στοίχημα στην Ελλάδα!

Στις 22:00 στην “Allianz Arena” η Μπάγερν υποδέχεται τη Σίτι για τον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αναζητώντας ένα… θαύμα μετά την ήττα του πρώτου αγώνα με 3-0 στο Μάντσεστερ. Ακολούθησε η ισοπαλία με τη Χόφενχαϊμ στην Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου μετά το πέρασμα 28 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή και στο +2 από την Ντόρτμουντ. Έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και αναζητά σήμερα την υπέρβαση.

Κόντρα σε μια Σίτι που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση μετά τη μεγάλη νίκη με 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Ακολούθησε η νίκη επί της Λέστερ με 3-1 στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν η δέκατη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Γκουαρδιόλα, που συμπλήρωσε 14 ματς αήττητη. Στο στοιχηματικό κομμάτι περιμένουμε ότι η Μπάγερν θα βγάλει απόψε εγωισμό στην έδρα της, κόντρα σε μια Σίτι που είναι ασταμάτητη, σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο και έχει παίκτες που βρίσκονται σε τρομερή φόρμα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, θα κρατήσουμε το Over 3.5 σε απόδοση 2.40. 

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα ποδοσφαιρου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares