Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 12:53

Στοίχημα: Διπλό με κάλυψη... παραμονής στη Σούπερ Λιγκ

Φουλ δράση έχει αυτό το Σάββατο (06/05), λίγες στροφές πριν ολοκληρωθούν τα περισσότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

Όλοι οι αγώνες σήμερα προσφέρονται από τη stoiximan με πλήθος αγορών. Από τη Σούπερ Λιγκ και τα πλέι άουτ έρχεται στοιχηματική πρόταση με αξία, για την κρίσιμη αναμέτρηση ΟΦΗ - Ιωνικός. Ανάλυση και προγνωστικό ακολουθούν παρακάτω.

Έχει βρει ρυθμό το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ και προέρχεται από την τρίτη νίκη του στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με 3-2 στην έδρα του Ατρομήτου. Είχαν προηγηθεί αυτές επί των Λαμία (4-1) και ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), ενώ μεσολάβησε η ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν τα καταφέρνει, πάντως, το ίδιο καλά στην έδρα του, καθώς έχει κερδίσει μόλις στο ένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του (1-3-2). Ακόμη, έχει δεχτεί γκολ και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του στην Κρήτη.

Οδυνηρή ήττα (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε ο Ιωνικός, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ήταν αήττητος στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του, με απολογισμό δύο νίκες, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (1-0) και Παναιτωλικό (0-1) και μια ισοπαλία, το 2-2 με τον Ιωνικό. Επιπλέον, έχασε μόλις σε έναν από τους τρεις πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες του, με 2-0 από τον Ατρόμητο. Έχει καταφέρει, επίσης, να σκοράρει στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ιωνικό, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του στη μάχη για την παραμονή. Ενώ ο ΟΦΗ είναι αδιάφορος βαθμολογικά και δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Θα επιλέξουμε 2 DNB σε απόδοση 2.00.

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares