Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 13:05

Στοίχημα: Με το Over στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι της Δευτέρας (08/05) με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται για τα πλέι οφ της Super League, με το ντέρμπι “αιωνίων” Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει.

Φυσικά δράση έχουμε σε Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α αλλά και σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Άρης - ΑΕΚ, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 21:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να επικρατήσουν με 4-2 του Βόλου εντός έδρας, “κλειδώνοντας” και μαθηματικά την 5η θέση. Άφησαν στην άκρη την ήττα από τον ΠΑΟΚ (3-2), ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία στο εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έμεινε στο 0-0. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, είχαν προηγηθεί πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό αλλά μειονεκτεί και δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Έπειτα από δύο παιχνίδια που δεν σκόραρε, η Ένωση οφείλει να εμφανιστεί σήμερα πιο παραγωγική, η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που την ενδιαφέρει. Από την άλλη ο Άρης δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, τελευταία έχει βελτιωθεί και περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares