Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 13:10

Στοίχημα: Προκαλεί διπλό από Αυστρία στο 2.50

Έχει το ενδιαφέρον του το πρόγραμμα της Παρασκευής (02/06) για πάμε στοίχημα με δράση σε πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Θα πάμε μια βόλτα στην Α’ Αυστρίας σήμερα για προγνωστικό που θα σας στείλει στο ταμείο, από τον αγώνα Ριντ - Βόλφσμπεργκερ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

H εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Χάρτμπεργκ ήταν καταδικαστική για τη Ριντ, καθώς οριστικοποίησε τον υποβιβασμό της. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που έχασε στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί το 0-1 από την Άλταχ. Αγνοεί τη νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες, με πιο πρόσφατο το 1-1 με την Τιρόλ. Είναι αδύναμη στην έδρα της, όπου έχει επικρατήσει μόλις σε δύο από τις 15 τελευταίες αναμετρήσεις της. Στα τέσσερις πιο πρόσφατες εξ αυτών, μάλιστα, έχει δεχτεί εννιά γκολ.

Με τη νίκη της με 2-0 επί της Τιρόλ η Βόλφσμπεργκερ πανηγύρισε τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά πλέι οφ. Δεύτερη σερί επικράτηση της, μετά από αυτήν (0-2) με τη Χάρτμπεργκ, ενώ παρέμεινε αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της (4-3-0). Τα πάει εξαιρετικά τελευταία μακριά από το γήπεδό της, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ το σερί ξεκίνησε από το 3-1 επί της Αούστρια Λουστενάου. Έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Επιπλέον, έχει σκοράρει στα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς.

Έχει καλή παράδοση στην έδρα της Ριντ η Βόλφσμπεργκερ, καθώς παρέμεινε αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της (2-3-0). Μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι στους γηπεδούχους, που έχουν να αντιμετωπίσουν και την απογοήτευση μετά τον υποβιβασμό. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.50.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares