Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 13:57

Άρθρο Δευτέρας

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Μικρό το σημερινό κουπόνι, αλλά παρ’ όλα αυτά προσφέρει κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες. Το σημείο της ημέρας μας έρχεται σήμερα από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και είναι το Χ2 της Μπέτις μέσα στην έδρα της Χετάφε, που το βρίσκουμε στο 1.85 στη Betsson. Μπορεί αμφότερες οι ομάδες να διανύουν περίοδο φόρμας, όμως η Μπέτις παρουσιάζει μεγάλη συνέπεια στο σύνολο της φετινής σεζόν, όπως επίσης αναμένουμε να «φανεί» η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών για τους γηπεδούχους. Στην Τουρκία επιλέγουμε να κοντράρουμε την Μπούρσασπορ, προτείνοντας το Χ2 της Κασίμπασα καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει φέτος ότι είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα στα εκτός έδρας (1-0-3) παιχνίδια τους, με τις τρεις ήττες εκτός να είναι όλες στο γκολ και μετά από σχετικά καλές εμφανίσεις. Έτσι, το 2.19 που προσφέρει η BetVictor μόνο στοιχηματική ευκαιρία μπορεί να αποτελέσει. Τέλος, επιλέγουμε το Χ2 της Μίντιλαντ μέσα στην έδρα της Άαλμποργκ, για το δανέζικο πρωτάθλημα, στην απόδοση του 1.95 από τη Bwin.

Περνώντας στα «Μονά», δύο είναι οι προτάσεις μας από το σημερινό κουπόνι. Ξεκινάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Αντάλιασπορ επί της Τραμπζονσπόρ για το τουρκικό πρωτάθλημα, στο 1.83 από τη StanJames. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο εκπληκτικής φόρμας, συνδυάζοντας με «τεσσάρες» τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Το άλλο σημείο μας είναι ο «Άσσος» της Βερόνα επί της Σασουόλο για τη Serie B, με την Bet365 να μας τον προσφέρει στο 2.30. Η Βερόνα είναι αήττητη φέτος εντός έδρας (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) και το σημερινό ντέρμπι κορυφής είναι «must win», αν θέλει να διατηρηθεί «ζωντανή» στο «κυνήγι» της απευθείας ανόδου.

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, η πρώτη πρότασή μας έρχεται από το γερμανικό πρωτάθλημα και αφορά τη διαφαινόμενη άνετη νίκη της Μπάμπεργκ επί της Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε περίοδο μεγάλης φόρμας, προερχόμενοι από 4 νίκες, ενώ είναι «ζωντανοί» στο «παιχνίδι της πρόκρισης» και στην Ευρωλίγκα. Η πρόταση μας: Μπάμπεργκ -11.5 (1.80 στην mybet). Το δεύτερο σημείο μας είναι από τη γειτονική Ιταλία, όπου προβλέπουμε οριακή νίκη της Σιένα επί της Μιλάνο, καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πιο «ομάδα» από την αντίπαλό τους. Η πρόταση μας: Σιένα -2 (1.80 στην Betfair).

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Πάμε Στοίχημα μέσω του Chat.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares