Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 13:50

"Εκπλήξεις" υπόσχεται το κύπελλο στο Μεγάλο Νησί

agglia bet 1

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή στο Μεγάλο Νησί, μια και το κουπόνι μας ως επι το πλείστον περιλαμβάνει επαναληπτικές αναμετρήσεις για το κύπελλο Αγγλίας και Σκωτίας. Στην κατηγορία «Μπόμπες» έχουμε ξεχωρίσει 4 παιχνίδια. Η αρχή γίνεται με το Κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Γουόλσολ – Λίνκολν όπου βρίσκουμε αξία στο Χ2 που προσφέρεται 2.45 στην Bwin. Οι γηπεδούχοι έχουν δεύτερη ευκαιρία σήμερα, αφού απέφυγαν τον αποκλεισμό στο 87’ ισοφαρίζοντας τον αντίπαλό τους. Διανύοντας περίοδο ντεφορμαρίσματος, η Γουόλσολ έχει... ξεχάσει πως είναι να νικάς, αφού σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρά 3 ισοπαλίες και εφτά ήττες. Αντίθετα η Λίνκολν πάει από το... καλό στο καλύτερο ούσα αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και σήμερα είναι ικανή να ολοκληρώσει ό,τι δεν μπόρεσε στο πρώτο παιχνίδι. «Έκπληξη» προβλέπουμε και στο Μπρέντι – Τρανμίρ με το 1Χ να πληρώνει 2.46. Ο αγώνας δεν είναι επαναληπτικός και σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει νέα αναμέτρηση, ωστόσο οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν την πρόκριση κόντρα βέβαια σε μία ισχυρή ομάδα, που όμως έχει ως πρωταρχικό στόχο την άνοδό της στην Championship (είναι πρώτη με 5 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο) και ο αποκλεισμός δε θα την... αγγίξει. Στο κύπελλο Σκωτίας μεταφερόμαστε τώρα με πρώτο σημείο το Χ2 των Άλμπιον Ρόβερς με αντίπαλο τη Μόρτον. Οι φιλοξενούμενοι είναι ξεκούραστοι, μια και μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον τεχνικό της ομάδας να δηλώνει πως το ηθικό των παικτών του είναι στα ύψη. Αντίθετα η Μόρτον προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Χάμιλτον και δίνει περισσότερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα. Επομένως, πάμε με το Χ2 που παίζεται στο 3.35 στην 10Bet. Τέλος το Χ2 επιλέξαμε και στην αναμέτρηση Ρέιθ Ρόβερς – Έρντρι σε απόδοση 2.67 στην Bet365. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της ομάδας (σε 10 αγώνες έχει 6 γκολ) λόγω τιμωρίας, ενώ η Έρντρι θέλει την πρόκριση για να «διασκεδάσει» τις κακές εντυπώσεις που αφήνουν οι εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα και να ανακάμψει ψυχολογικά.

 

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει από το σημερινό κουπόνι για την Ευρώπη την αναμέτρηση Σαρλερουά – Μπιλμπάο. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και αν η Ισπανική ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να φύγει με το διπλό από το Βέλγιο. Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, αναμένεται να παρουσιαστούν και πιο σοβαροί αυτή τη φορά. Οπότε καταλήγουμε Μπιλμπάο -4.5 (1.85 My Bet). Στον NBA ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λέικερς – Σαν Αντόνιο με τους φιλοξενούμενους να είναι ικανοί για τη νίκη και μάλιστα με μειονέκτημα ενός πόντου (1.91 NordicBet)

 

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Αγγλίας και όλων των άλλων πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares