Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 14:02

Άσσος η Βέροια, εκπλήξεις στην Ολλανδία

Ένα γεμάτο κουπόνι Κυριακής έχουμε μπροστά μας, με παιχνίδια από ολόκληρη την υφήλιο και, φυσικά, με Superleague, Primera Division και Serie A σε πρώτο πλάνο.
Το πλήθος των αγώνων προσφέρει, λοιπόν, ευκαιρίες για έξυπνα πονταρίσματα και… πολλά κέρδη. Όπως κάθε φορά,  έτσι και σήμερα, μπορείτε να βρείτε στις κερδοφόρες στήλες μας τις επιλογές για Τένις, Ευρωπαϊκό Μπάσκετ, αλλά και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ξεκινώντας με τα «Μονά», με τη δυνατή μας επιλογή να έρχεται από τον αγώνα στη Βέροια, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Αξιόπιστη ομάδα στην έδρα της και πλέον κάνει την ύστατη προσπάθεια για την παραμονή της. Πολύ καλή η απόδοση του 1.98 και πάρα πολύ καλές οι πιθανότητες να επαληθευτεί. Οι δύο άλλες δυνατές επιλογές μας έρχονται από τους αγώνες το μεσημέρι. Στη Β’ Γερμανίας, το G/G στον αγώνα Άουε – Ντιναμό Δρέσδης, με τις δύο ομάδες να έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Αντίθετα, από τον αγώνα στην Ελβετία έρχεται το καλό Under 2,5 στον αγώνα Σιόν – Λωζάννη. Αυτή η επιλογή προκύπτει περισσότερο από τη φιλοξενούμενη ομάδα, που δε συνηθίζει να ανοίγει τα παιχνίδια της και τα περισσότερα εξ αυτών τα οδηγεί στο να κρίνονται στο ένα γκολ. Στο 1.73 πληρώνουν τα λίγα γκολ. 

Εκτός των άλλων, το βράδυ πάμε με τον Άσσο του Κολοράντο κόντρα στην Φιλαδέλφεια για το MLS, στον αγώνα που αναβλήθηκε χθες, με την επιλογή μας να διατηρείται ως έχει. Αήττητο είναι το Κολοράντο σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων με τη Φιλαδέλφεια, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν άξιζε την ήττα και σήμερα πάση θυσία θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος κόντρα σε μία ομάδα που στην πρεμιέρα έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Πάμε στις  «Μπόμπες», όπου ξεκινάμε με τον μεσημεριανό αγώνα στην Ολλανδία, με την Φέγενορντ να υποδέχεται την έδρα της Ρόντα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εμφατική νίκη με 4-1 επί της Γκρόνιγκεν και είναι ικανοί να ανακόψουν τη φόρα της Φέγενορντ και να επαληθεύσουν το 2.18 στο 1Χ! Από τη Football League τώρα, κρατάμε το 1Χ της διπλής ευκαιρίας στον αγώνα της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Βόλου, που πληρώνει στην εξαιρετική απόδοση του 2.25! Καλές και οι πιθανότητες της Βααλβάικ να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Ουτρέχτης στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, με το Χ2 να μας πληρώνει στην εξαιρετική απόδοση του 2.15! Πέτυχε νίκη …παραμονής την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θα μπει με άλλον ‘’αέρα’’ και με τη ψυχολογία στα ύψη.

Συνεχίζουμε με τις «Μπόμπες» και πάμε στο Κιέβο, με τη γηπεδούχο να έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, αυτή από τη Γιουβέντους. Οπότε, η επιλογή για άσσο με την κάλυψη του ‘’Draw No Bet’’ απέναντι στη Νάπολι μοιάζει πολύ καλή, από τη στιγμή που πληρώνει και στην εξαιρετική απόδοση του 2.90. Εξαιρετική περίπτωση είναι και το 2.60 του διπλό της Φίτεσε με ‘’Draw No Bet’’ στην έδρα της Τβέντε. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μπόνι και η …παρέα του, ενώ η Τβέντε έχει χάσει για τα καλά τα πατήματα της.  Η τελευταία δυνατή μας «Μπόμπα» προκύπτει από την Πορτογαλία, με την Μπέιρα Μαρ να επισκέπτεται την έδρα της Πάκος Φερέιρα, όπου δεν έχει ηττηθεί τις δύο τελευταίες φορές που την επισκέπτεται. Στο 2.40 πληρώνει το 2.40! 

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε κρατήσει 4 αγώνες σε απόδοση 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Αναλυτικά:
Νις - Μονπελιέ 2 Draw No Bet (1.98)
Ξάνθη – Γιάννενα Over 2 (2.08)
Στουτγάρδη -  Αμβούργο 1 (2.40)
Λυών – Μαρσέιγ 1 (2.20)

Στο Μπάσκετ, 3 επιλογές από το σημερινό, ούτως ή άλλως, περιορισμένο κουπόνι. Ξεκινάμε από νωρίς με το ντέρμπι στην ACB Κάχα Λαμποράλ – Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ κρατάμε τον άσο με τους 4.5 πόντους αβάντζο. Μεταφερόμαστε έπειτα στην Ιταλία το βράδυ, κυνηγώντας τα διπλά για Ντιναμό Σασσάρι και Μιλάνο, που καλούνται να καλύψουν τα χάντικαπ των 3 και 2 πόντων, στις έδρες των Αβελίνο και Βενέτσια αντίστοιχα. Μέχρι το απόγευμα, θα έχει ανανεωθεί και η στήλη του ΝΒΑ.

Κλείνοντας με το Τένις, η ανανέωση της στήλης ολοκληρώθηκε, με 2 επιλογές από το ATP Masters του Indian Wells, με τη δράση εκεί να ξεκινάει το βράδυ και να ολοκληρώνεται τα χαράματα.
Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares