Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 15:06

Γκολ και θέαμα στο Μόναχο, χαμηλό σκορ στη Μάλαγα

Μετά το σούπερ παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν και την πρόκριση των «μπλαουγκράνα» με το επιβλητικό 4-0 και το «διπλό» της Γαλατασαράι μέσα στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε (2-3) το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με δύο δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Στη Γερμανία η Μπάγερν υποδέχεται την Άρσεναλ, έχοντας προβάδισμα χάρη στο 1-3 του Λονδίνου. Στο άλλο ματς τα πάντα είναι... ανοιχτά, μια και η Μάλαγα καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο. Στα... δικά μας ο Ολυμπιακός έχει σήμερα φιέστα τίτλου, μια και υποδέχεται τον ΠΑ Γιάννινα για τον προημιτελικό Κυπέλλου και θέλει να πανηγυρίσει μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο άλλο ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι ο Πανθρακικός, που είχε επικρατήσει με 0-1 στη Βέροια.

Ο διαγωνισμός που άρχισε χθες με τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μίλαν για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί.

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά, όπου ξεχωρίζει ως σημείο της ημέρας το over 3 γκολ στον αγώνα Μπάγερν – Άρσεναλ. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, που έληξε 1-3, έτσι και σήμερα αναμένουμε μεγάλο σκορ, απο δύο ομάδες επιθετικές που βέβαια έχουν αντίθετες πορείες φέτος. Η Μπάγερν πάει... τρένο στο πρωτάθλημα και πλέον έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο, αφού απέχει αρκετούς βαθμούς από τους διώκτες της, σκέφτεται μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ και το πως θα φτάσει στον τελικό. Το μεγάλο βήμα βέβαια για την πρόκριση στην επόμενη φάση το έκανε με το «διπλό» στο Λονδίνο και σήμερα θέλει να αποδείξει πως δεν έχει κατεβάσει στροφές. Διαθέτει αρκετούς παίκτες, που σκοράρουν με όλους τους τρόπους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία εντός έδρας παιχνίδια για τη φάση των ομίλων έχει βρει 12 φορές δίχτυα. Η Άρσεναλ από την άλλη πλευρά χρειάζεται 3 γκολ για να προκριθεί, πράγμα που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο χρέος της είναι ένα «αντίο» με ψηλά το κεφάλι και αυτό έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο ο Βενγκέρ που παρατάσει ένα άκρως επιθετικό σχήμα με Καθόρλα, Γουόλκοτ και Ζιρού στη γραμμή κρούσης και πίσω τους Ράμσεϊ και Τσάμπερλέιν. Το over 3 παίζεται σε απόδοση 1.90 και μας καλύπτει σε περίπτωση που μπουν 3 γκολ, αφού σε τέτοιο ενδεχόμενο μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Στον αγώνα της Μάλαγα με την Πόρτο έχουμε ξεχωρίσει το under 2.5 σε απόδοση 1.73. Ο αγώνας θα κυμανθεί περίπου όπως και η πρώτη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερη προσοχή στην άμυνα. Θα πρέπει μάλιστα να αναφέρουμε πως η Μάλαγα δεν έχει δεχθεί γκολ στα πρώτα ημίχρονα των παιχνιδιών της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάμε στην Κατηγορία «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Βέροιας με αντίπαλο τον Πανθρακικό σε απόδοση 2.30. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν πριν δύο αγωνιστικές τον Άρη με 3-1 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στη Superleague, παρά το 0-0 με τον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι και με βάση το πρόγραμμα, μπορούν να ρίξουν το βάρος και στο Κύπελλο, εκεί όπου καλούνται να ανατρέψουν το 0-1 στην έδρα τους. Κατά τη γνώμη μας έχουν καλύτερη ομάδα απο τον Πανθρακικό, και εκτός του ότι στο πρωτάθλημα είχαν φύγει με τη νίκη 0-1 απο την Κομοτηνή, σήμερα θα παίξουν κοντρα σε μία ομάδα με πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα ο Πανθρακικός, όχο μόνο διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά δε θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς βασικούς, μεταξύ των οποίων ο αρχισκόρερ Παπαδόπουλος και οι βασικοί Βαϊρουά και Λαδάκη. Τέλος για το Κόπα Λιμπερταδόρες έχουμε επιλέξει το Χ2 στην αναμέτερηση Κορίνθιανς - Κλαμπ Τιχουάνα σε απόδοση 2.69.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει ως πρώτο σημείο το -5 της Ούνιξ κόντρα στη Βαλένθια για το Eurocup σε απόδοση 1.83, ενώ για το γερμανικό πρωτάθλημα πάμε με το Βούρτζμπουργκ -4.5 κόντρα στην Τούμπιγκεν σε απόδοση 1.88.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τις Προβλεψεις Στοιχηματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares