Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 13:30

Πολλά γκολ και εκπλήξεις στο Europa League

Εν αναμονή της αυριανής κλήρωσης για τους «8» του Champions League, σήμερα η δράση συνεχίζεται με τους επαναληπτικούς αγώνες για την φάση των «16» του Europa League.

To προηγούμενο διήμερο κάποιες απο τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη μας χάρισαν γκολ, θέαμα και μας πρόσφεραν δυνατές συγκινίσεις. Σήμερα ευελπιστούμε οι οχτώ αναμετρήσεις για το Europa League να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, οδηγώντας μας ταυτόχρονα και πάλι στο... ταμείο. Στα του ελληνικού κυπέλλου η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς κλείνει τη φάση των «8» και η ομάδα που θα προκύψει θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά όπου ξεχωρίζει το δυνατό μας σημείο απο τον αγώνα του κυπέλλου στην Τρίπολη. Ο Αστέρας βρίσκεται με το ένα... πόδι στα ημιτελικά, χάρη στο 1-2 του πρώτου αγώνα στα Χανιά και σήμερα θα έχει εύκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα δε θα κυνηγήσει την πρόκριση, όχι μόνο γιατί έχει δύσκολο έργο, αλλά και επειδή ο πρωταρχικός στόχος της είναι η παραμονή στη Superleague. Έτσι ο Πλατανιάς θα παρουσιαστεί με πλήθος απουσιών για... αγγαρεία, μια και το μυαλό είναι απο τώρα στον «τελικό» με τον Πανιώνιο στα «Περιβόλια». Η ομάδα του Αναστασιάδη βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει νίκη πάση θυσία για να παραμείνει «ζωντανή». Απο την άλλη ο Αστέρας κυνηγά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έχει προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ, για αυτό το λόγο ο Τσιώλης θέλει να ξεκουράσει σήμερα κάποιουςπ αίκτες για τους έχει «φρέσκους» στο μέλλον. Η απουσία του Περόνε, που αποτελεί το μόνιμο σκόρερ του Αστέρα, σε συνδυασμό με την έλλειψη κινήτρου απο τους δύο αντιπάλους μας αναγκάζει να επιλέξουμε με δυνατό ποντάρισμα το under 2 γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.29, ενώ είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση που μπουν ακριβώς δύο γκολ, αφού τότε παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω. Συνεχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» όπου βρίσκουμε το over 2.5 γκολ στον αγώνα της Ζενιτ με τη Βασιλεία σε απόδοση 1.85. Οι Ρώσοι πήγαν με... τουπέ στην Ελβετία, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Λίβερπουλ και το πλήρωσαν χάνοντας 2-0. Τώρα καλούνται να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, έχοντας θεωρητικά την ομάδα και την έδρα για να το πράξουν. Ωστόσο εμείς ως βασικό σημείο απο το παιχνίδι επιλέξαμε το over 2.5 γκολ και εν συνεχεία ως έκπληξη πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.78. Η Βασιλεία διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο που χωρίς να θέλγει παίρνει αποτελέσματα. Σήμερα πιστεύουμε πως θα μπορέσει να προκριθεί προσφέροντάς μας και το over. Με το over 2.5 (2.05) και το Χ2 (2.02) πάμε και στον αγώνα της Φενερμπαχτσέ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Οι Τούρκοι έκαναν το «διπλό»(το οποίο είχαμε προβλέψει με DNB σε απόδοση 2.75) στην Τσεχία. Σήμερα η έκπληξη της διοργάνωση Πλζεν θα καταφέρει να παλέψει το παιχνίδι και με δεδομένο πως διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις θα την εμπιστευτούμε τόσο στο Χ2 όσο και στο over. Ο αγώνας θα διεξαχθεί ‘’κεκλεισμένων των θυρών’’, μετά τη σχετική τιμωρία της Φενερμπαχτσέ από την UEFA. Κλείνοντας τα Μονά βρίσκου τον «Ασσο» Draw No Bet της Μπροντό κόντρα στην Μπενφίκα που προσφέρεται στο 2.00 και το «Διπλό» Draw No Bet της Λος Μιγιονάριος κόντρα στη Σαν Χοσέ Ορούρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες σε απόδοση 2.07.

Στις «Μπόμπες» εκτός απο το Χ2 της Πλζεν επί της Φενέρ και το Χ2 της Βασίλειας επί της Ζενιτ, έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Τότεναμ μέσα στην Ίντερ που προσφέρεται σε απόδοση 2.32. Η Τότεναμ είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ (10 τη φετινή σεζόν και 1 την περσινή), μετρώντας 5 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Οι Άγγλοι έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και με ανεβασμένο το ηθικό θα παίξουν χωρίς άγχος κόντρα στην Ίντερ των πολλών προβλημάτων και των απουσιών. Με το «Διπλό» Draw No Bet της Στουτγάρδης μέσα στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο σε απόδοση 2.45, ενώ κλείνουμε με το over 2.5 στον αγώνα Μπροντό - Μπενφίκα που πληρώνει 2.40.

Στο Μπάσκετ η Euroleague επιστρέφει με τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού μέσα στην Ιταλία με αντίπαλο τη Σιένα. Εμείς δε θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού βρίσκουμε στοιχηματική ευκαιρία στους αγώνες της Ανατολού Εφές με αντίπαλο την Μπάμπεργκ και της Μακάμπι κόντρα στην Κίμκι. Μπορεί να το παλέψει το ματς στην Τουρκία η Μπάμπεργκ και τουλάχιστον να γνωρίσει μία ήττα σε λογικά επίπεδα. Εξάλλου και από την Εφές δεν έχουμε συνηθίσει φέτος να φορτσάρει στα παιχνίδια της όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Πάμε με το διπλό. Μπάμπεργκ +13 (1.82). Μόνο με νίκη θα συνεχίσει να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης η Μακάμπι και θα έρθει εδώ με οδηγό τις 3 συνεχόμενες νίκες, αλλά και την καταιγιστική νίκη της επί της Σιένα, στο τελευταίο εντός έδρας. Εμείς θα την εμπιστευτούμε. Μακάμπι -4 (1.82).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares