Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 13:25

Δε χάνει η Εσπανιόλ, Άσσος ο ΠΑΟΚ‏

Μία μέρα πριν το καθιερωμένο πέταγμα του Αετού και τελευταία Κυριακή της Αποκριάς έχουμε επιλέξει για εσάς λίγα και... καλά παιχνίδια. Η σημερινή Κυριακή έχει στο πρόγραμμα το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και την ήττα του Άρη στα Γιάννινα «φουντώνει» η μάχη της παραμονής. Δράση υπάρχει σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Γκολ και θέαμα στο Μόναχο, χαμηλό σκορ στη ΜάλαγαΟ διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Ξεκινάμε με τις σημερινές μας προτάσεις όπου βρίσκουμε το δυνατό σημείο της ημέρας που ειναι νωρίς νωρίς το Χ2 της Εσπανιόλ μέσα στη Μάλαγα, αγώνας για την Primera Division που αρχίζει στις 13:00. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Πόρτο, όμως τα συνεχή παιχνίδια έχουν επηρεάσει τους Ισπανούς που δεν «πατάνε» καλά το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα. Η νίκη αγνοείται στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-2-1), με τη Μάλαγα να έχει υποχωρήσει από χθες στην 6η θέση του πίνακα με 44 βαθμούς, μετά τις νίκες των Μπέτις και Βαλένθια. Πιστεύουμε πως η Επσανιόλ θα αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, που έρχονται «ζαλισμένοι» απο τη... μέθη της πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι με σημερινό «διπλό» πιάνουν τη Βαγιαδολίδ στους 35 βαθμούς. Θα τους εμπιστευτούμε σήμερα δυνατά στο Χ2, που πληρώνει 2.00. Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας στις «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το 2 Draw No Bet του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που βρίσκονται αρκετά ψηλά και μας έχουν προσφέρει φέτος ωραίο θέαμα. Ειδικά οι Αρκάδες θέλγουν με τις εμφανίσεις τους, έχοντας μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, απο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πάει στην Αθήνα χωρίς άγχος, έχοντας ξεκουράσει μεσοβδόμαδα αρκετούς παίκτες (σ.σ: στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά) και έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να διευρύνει με αυτόν τον τρόπο την απόσταση απο τον τρίτο. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει επιπλέον πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Οι παίκτες του Αναστόπουλου απο την άλλη έχουν κάνει «κοιλιά», μια και μετράνε μόλις μία νίκη τις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Από την άλλη, ο Αστέρας μετρά 6 συνεχόμενες νικες, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και σήμερα μπορεί να μας χαρίσει το Διπλό DNB σε απόδοση 2.46. Βέβαια καλυπτόμαστε σε περίπτωση ισοπαλίας, μια και με το DNB παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Κλείνουμε τις «εκπλήξεις» με το Χ2 της Τουν μέσα στη Βασιλεία.

Πάμε στα «Μονά» όπου ξεχωρίζει ο Άσσος DNB της Μπρόντμπι κόντρα στη Μίντιλαντ σε απόδοση 2.10. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές με τον πλέον εμφατικό τρόπο (3-0 την Άαρχους) για την ιστορική Μπρόντμπι, που πήρε μία τεράστια βαθμολογική ανάσα και πλησίασε μόλις στον ένα βαθμό τις θέσεις σωτηρίας. Παράλληλα ήταν και μόλις το τέταρτο τρίποντό της μετά από 22 αγωνιστικές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως μόνο σε μία από τις 15 τελευταίες της εντός έδρας αναμετρήσεις, κράτησε το μηδέν στην άμυνά της. Με αυτά τα δεδομένα στηρίζουμε τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε φόρμα, κόντρα σε μία ομάδα που είναι πολύ μέτρια εκτός έδρας. Συνεχίζουμε με το ελληνικό ντέρμπι και τον «Άσσο» του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς καλύτερη ομάδα φέτος και θα το αποδείξουν μπροστά στο κοινό τους απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που παρά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ουραγού Κέρκυρας, δεν πείθει. Συν όλα τα άλλα, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τρεις βασικούς (Βιτόλο, Σεϊταρίδης και Τοτσέ), ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός του Σαλπιγγίδη δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα. Κλείνουμε τα «Μονά» μας με δύο σημεία. Συγκεκριμένα πάμε με τον Άσσο της Σάντερλαντ κόντρα στη Νόριτς σε απόδοση 2.10 και το Διπλό τη Ρόζενμποργκ κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ σε απόδοση 2.38.

Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει και πάλι δυνατά τον Nadal (χθες μας δικαίωσε και πλήρωσε απόδοση 1.50) κόντρα στον Del Potro σε απόδοση 1.57 για το ATP Indian Wells Masters.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares