Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 13:21

Over 2.5 γκολ η Κύπρος, Χ2 η Μιράντες

Τη λέξη μπαράζ έβαλε και πάλι απο χθες στην καθημερινότητά της η Εθνική Ελλάδος, μετά την ήττα με 3-1 απο τη Βοσνία στη Ζένιτσα.

Οι παίκτες του Σάντος δεν μπήκαν ούτε μια στιγμή στον αγώνα και έχασαν απολύτως δίκαια, πέφτοντας έτσι στη δεύτερη θέση και πλέον ο ρεαλιστικός στόχος είναι το 5Χ5 και η κατάληψη της 2ης θέσης. Το σημερινό πρόγραμμα είναι μεικτό καθώς το κουπόνι μας αποτελείται τόσο απο Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και απο πρωταθλήματα, κυρίως μικρές κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Κύπρος - Ελβετία. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Αρχίζουμε με τα Μονά και το σημείο της ημέρας που είναι το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση της Κύπρου με την Ελβετία για την 5η αγωνιστική του Ε’ ομίλου. Η Κύπρος μπορεί να περνά δύσκολες στιγμές σε οικονομικό επίπεδο, αλλά ο Νίκος Νόπλιας και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να παραμείνουν προσηλωμένοι στο έργο τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Η Ελβετία ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις, μια και ήταν η ομάδα που νίκησαν οι Κύπριοι για πρώτη φορά σε επίσημη διεθνή διοργάνωση το 1968. Πάντως οι Ελβετοί ειναι πρώτοι στον όμιλο και φαβορί για την απευθείας πρόκριση, έχοντας τεχνικό τον μεγάλο δάσκαλο της προπονητικής, Ότμαρ Χίτζφελντ και ένα δυνατό σύνολο αποτελούμενο απο παίκτες διαγνωσμένης αξίας. Εμείς θα πάμε με το over 2.5 γκολ, που συναντάτε και στα τελευταία 4 παιχνίδια της Κύπρου, ενώ οι Ελβετοί βρίσκουν δίχτυα κατά βούληση έχοντας στα 4 τελευταία παιχνίδια 7 τέρματα. Συνεχίζουμε στα Μονά όπου βρίσκουμε ακομα ένα over 2.5 γκολ, αυτή τη φορά απο τη Β’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Νορθάμπτον - Όξφορντ. Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται η Νορθάμπτον η οποία έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, από την Έξετερ με 3-0. Στα επτά υπόλοιπα ο απολογισμός της αποτελείται από πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο πρώτος σκόρερ της Αντεμπάγιο Ακινφέβα (34/16) αγωνίστηκε ως αλλαγή στο προηγούμενο ματς και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, στην προσπάθεια της ομάδας του να επιστρέψει στα τρίποντα. Απέναντί της η ασταθής Όξφορντ, που πάντως της ταιριάζουν τα εκτός έδρα ματς. Αναμένουμε ένα παιχνίδι ανοικτό με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στις «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας έρχεται απο την αναμέτρηση Χιρόνα – Μιράντες για τη Β’ Ισπανίας. Συγκεκριμένα πάμε με το Χ2 που πληρώνει 2.15. Η Μιραντές έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) και σήμερα θέλει να συνεχίσει το σερί της και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Αυτή τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι είναι 18οι με 34 βαθμούς (ισοβαθμούν με μειονέκτημα με τη 17η Μούρθια), στο +3 από τη 19η Σανταντέρ, που σηματοδοτεί τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα θα τους στηρίξουμε στο Χ2 σε μία καλή απόδοση. Συνεχίζουμε με τις «εκπλήξεις» και πάμε στη Σκωτία από όπου έχουμε κρατήσει το 2 DNB της Έιρ κόντρα στην Μπρέχιν σε απόδοση 3.05.

Στο Μπάσκετ έχουμε κρατήσει 3 σημεία απο το γερμανικό και το ισπανικό πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει το -2.5 της Ουλμ κόντρα στην Άρτλαντ σε απόδοση 1.85 και το -2.5 της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στην Μπάγερν σε απόδοση 1.88. Τέλος πάμε και με το +7.5 της Γκραν Κανάρια με αντίπαλο τη Βαλένθια σε απόδοση 1.97.

Στη Φόρμουλα 1 με το... δεξί άρχισε ο αγώνας στη Μαλαισία, μια και ο tipster μας στα επίσημα δοκιμαστικά είχε 3/4. Μάλιστα βγήκαν και τα 3 δυνατά σημεία, νίκη Vettel (2.10), Toro Rosso να τερματίσει πιο μπροστά απο τη Williams (1.85), και Massa πιο μπροστά απο τον Rosberg (1.85).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares