Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 14:46

Με κάλυψη ο Άσσος της Γκέιτσχεντ στο 2.80

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη με δράση απο τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 επιστρέφουμε στα...

συνηθισμένα, αφού σήμερα το κουπόνι μας περιέχει αγώνες για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Β’ Ιταλίας πέφτει το βάρος, καθώς διεξάγονται 10 αναμετρήσεις, ενώ αγώνες γίνονται τόσο για τη Β’ Γερμανίας, όσο και για το δανέζικο πρωτάθλημα και την Κόνφερενς Αγγλίας.

Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας, που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Γκέιτσχεντ με αντίπαλο τη Νιούπορτ σε απόδοση 2.80.  Στα «Μονά» έχουμε επιλέξει τρεις προτάσεις. Συνεχίζουμε με τον τον «Άσσο» της Κότμπους κόντρα στην Άλεν. Κόντρα στην προβληματική -το τελευταίο διάστημα- Αάλεν, η Κότμπους έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να παραμείνει στο «κόλπο» της ανόδου. Επιστρέφουν από τιμωρία σήμερα ο στόπερ Μπέρνερ (14/0) και ο μπακ Μπιτρόφ (25/0). Οι γηπεδούχοι μετά απο δύο συνεχόμενα «τρίποντα» γνώρισαν την ήττα απο την Ντούισμπουργκ και σήμερα έχουν την ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος και τη... διαφορά των έξι πόντων από την προνομιούχο τριάδα. Συνεχίζουμε με το «Διπλό» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μπρέσια κόντρα στην Τερνάνα σε απόδοση 1.93. Σοβαρή αδυναμία να εκμεταλλευτεί την έδρα της έχει η Τερνάνα, καθώς μετρά 5 συνεχόμενες ισοπαλίες εκεί, με τις 4 εξ αυτών να είναι στο 0-0. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπρέσια, που αν επιθυμεί να κυνηγήσει με αξιώσεις την παρουσία της στα πλέι οφ, θα πρέπει να βρει τον τρόπο σήμερα να φύγει με τη νίκη. Το πολύ δύσκολο το πρόγραμμα που έχει η Τερνάνα από εδώ και πέρα (έχοντας να παίξει με Μπρέσια, Βερόνα, Ρετζίνα και Βαρέζε) αλλά και οι πολλές απουσίες σήμερα μας οδηγούν στο «Διπλό» με κάλυψη στο Draw No Bet που πληρώνει αρκετά καλά. Κλείνουμε τις ποδοσφαιρικές μας προτάσες με τον «Άσσο» Draw No Bet της Τσιταντέλα κόντρα στη Νοβάρα σε απόδοση 2.02. Ο στόχος της Τσιταντέλα ήταν μέχρι πρότινος τα πλέι οφ, θα πρέπει όμως να τον αφήσει στην άκρη, τουλάχιστον προσωρινά, μια και η απόσταση της από τα μπαράζ παραμονής είναι μικρότερη πλέον και έχει φτάσεις τους 2 βαθμούς. Όπως και να ΄χει, η ομάδα παραμένει με μία μόλις νίκη στις τελευταίες 14 αγωνιστικές, ενώ μέχρι το τέλος έχει να βγάλει δύσκολο πρόγραμμα.Έτσι σήμερα ουσιαστικά αντιμετωπίζει τον αγώνα ως... τελικό και διαθέτει το υλικό για να πάρει το «τρίποντο» και μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στην Euroleague τα φώτα πέφτουν στην αναμέτρηση Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Πεδουλάκη να δίνει ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στη Γερμανία. Οι πράσινοι θέλουν και πάλι να φύγουν με το «διπλό» κόντρα σε μία ομάδα που είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με δύο ματς σήμερα. Ο λόγος για τις αναμετρήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και της Εφές με αντίπαλο τη Μάλαγα. Στη Μόσχα γίνεται ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τη δυναμική να φτάσουν μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Για τη Ρεάλ αυτό ισχύει βέβαια, αν θυμηθεί τις καλές εμφανίσεις της μέχρι εδώ και να αφήσει τα αρνητικά αποτελέσματα τελευταία. Εδώ πρέπει να δείξει τη δυναμική της και η δεδομένη ποιότητα του αντιπάλου, θα τη φέρει σε εγρήγορση, για να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη. Ρεάλ +5.5 (1.91). Στην Τουρκία υπερβολικό το χάντικαπ που τοποθετείται στην αναμέτρηση, για μια Μάλαγα που στα εκτός έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο… Μπορεί να είναι σχετικά χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, έχει αποδείξει περίτρανα όμως, ότι αδιάφορες ομάδες δεν υπάρχουν σ’ αυτό το επίπεδο. Εμείς θα την εμπιστευτούμε. Μάλαγα +8 (1.98).

Στο Τένις ο tipster μας επέλεξε δύο σημεία από το ATP Challenger Le Gosier. Αρχικά πάμε με το over 22.5 games στην αναμέτρηση Copil – Rosol σε απόδοση 1.83 και με τη νίκη του Matthias Bachinger κόντρα στον Μichael Berrer σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares