Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 15:54

Κρύβει έκπληξη το ντέρμπι στο Φάληρο

Στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο ντέρμπι του «Γ. Καραίσκάκης» πέφτουν σήμερα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδος.

Βέβαια απο πλευράς στοιχήματος έχουμε σε εξέλιξη αρκετά πρωταθλήματα, ενώ από σήμερα καλωσορίζουμε στο κουπόνι μας και πάλι την Α’ Σουηδίας. Ιδιαίτερη μνεία βέβαια πρέπει να κάνουμε στη μεγάλη χθεσινή επιτυχίς του Betarades.com καθώς στη στήλη «Σύστημα» είχαμε 6/6 σε σύστημα 4-5-6 και καθαρό κέρδος 1552€ (δείτε εδώ αναλυτικά τη νικήτρια στήλη και τα τους νικηφόρους αγώνες).

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Στα σημερινά μας προγνωστικά, αρχίζουμε απο τις «Μπόμπες» και το μεγάλο παιχνίδι στο Φάληρο, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Παρότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί προ πολλού, ο ΠΑΟΚ πάει στον Πειραιά για το τρίποντο αλλά και για να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί, μετά τη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ως έτερος μελλοντικός διεκδικητής του τίτλου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει πως είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος και να απαντήσει στην αμφισβήτιση που δέχεται από τον... Βορρά. Με τον Ιβάν Σαββίδη νέο ιδιοκτήτη και πολλά όνειρα, ο ΠΑΟΚ του Δώνη έχει στόχο το κύπελλο και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Όμως πάνω από όλα μετράει η ψυχολογία και ένα αποτέλεσμα σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα του δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Διαθέτει την ομάδα (σ.σ: παίζει τελικά ο Σαλπιγγίδης) να κάνει τη ζημιά και αγωνίζεται κόντρα σε έναν αντίπαλο δυνατό εντός έδρας, αλλά χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, πέραν του γοήτρου. Έτσι καταλήγουμε στο Χ2 που παίζεται στο 2.52. Συνεχίζουμε με τις εκπλήξεις και πάμε με το 1Χ της Σαντχάουζεν κόντρα στην Καιζερσλάουτερν σε απόδοση 2.15. Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο και το σημερινό ματς για αυτούς είναι μονόδρομος. Με το -4 από την 15η Μπόχουμ σήμερα κόντρα στη δυνατή Καϊζερσλάουτερν σκέφτονται μόνο το τρίποντο, ώστε να έχουν ελπίδες για απευθείας παραμονή. Θα στηρίξουμε το κίνητρο και θα πάμε με το 1Χ. Έκπληξη προβλέπουμε και στον αγώνα της Μπρεστ με τη Λιλ. Το 1Χ παίζεται στο 2.05 και είναι μία καλή επιλογή αν υπολογίσει κανείς πως η Μπρεστ καλείται να συνέλθει άμεσα προκειμένου να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και μπαίνει στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος με άγχος σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Λιλ προέρχεται από ήττα – σοκ κόντρα στην Εβιάν. Τέλος πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet στην αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ - Αντάλιασπορ σε απόδοση 3.05.

Στα Μονά έχουμε επιλέξει το Γκολ/Γκολ στον αγώνα Νις – Μαρσέιγ σε απόδοση 2.05 και το Γκολ/Γκολ στην αναμέτρηση Εσπανιόλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ που πληρώνει 1.75. Πρόκειται για δύο περίπου ίδια παιχνίδια με τους αντιπάλους να βρίσκουν συχνά και εύκολα δίχτυα. Η αναμέτρηση για τη Ligue 1 είναι ντέρμπι με τη Νις που είναι στην 5η θέση να υποδέχεται την 3η Μαρσέιγ. Τελευταία νίκη της Μαρσέιγ στην έδρα της Νις το Δεκέμβριο του 2009 (1-3). Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, μια και σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι επικρατήσουν «πιάνουν» στην 3η θέση τους Μαρσεγιέζους.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει κρατήσει τρία παιχνίδια για σήμερα. Ξεχωρίζουν το +1.5 της Κάχα κόντρα στη Μάλαγα (πληρώνει 1.86) και το -1 της Ουλμ με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου που παίζεται σε απόδοση 1.85. Από το ελληνικό πρωτάλθημα έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο, το -7 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο σε απόδοση 1.87.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares