Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 13:54

Λίγα γκολ στο Europa League

Μετά από ένα «καυτό» διήμερο γεμάτο γκολ, ανατροπές και πλούσιο θέαμα, το Champions League δίνει σήμερα τη σκυτάλη στο Europa League για τους αγώνες της προημιτελικής φάσης.

Τα βλέμματα σίγουρα πέφτουν στην Τσέλσι, καθώς η ομάδα του Μπενίτεθ ειναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Όμως οι «μπλε» πρέπει να το αποδείξουν αρχικά κόντρα σε μία δύσκολη αντίπαλο όπως είναι η Ρουμπίν Καζάν. Στα άλλα ζευγάρια η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Λάτσιο, η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Νιούκαστλ και η Τότεναμ τη Βασιλεία, με τους Άγγλους όπως είναι φανερό να θέτουν υποψηφιότητα για να πανηγυρίσουν στο τέλος της φετινής σεζόν, αφού διαθέτουν 3 ομάδας στους «8». Κατά τα άλλα το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει εκτός από τους αγώνες για το Σουηδικό Κύπελλο και το Κόπα Λιμπερταδόρες, τους σημαντικούς αγώνες των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε - Λάτσιο. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Αρχίζουμε από τα «Μονά» όπου βρίσκουμε δύο παιχνίδια απο το Europa League και ένα από το πρωτάθλημα της Δανίας. Συγκεκριμένα πάμε αρχικά με το Under 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Τσέλσι - Ρουμπίν Καζάν σε απόδοση 1.83. Αναμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι απο δύο πολύ καλές ομάδες που θα προσέξουν πρώτα τα νώτα τους. Ειδικά η Τσέλσι ξέρει πως για να περάσει πρέπει να πάρει σήμερα θα καθαρό προβάδισμα και το πιο σημαντικό να μη δεχτεί γκολ. Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι γνωρίζουν πως αν προσέξουν σήμερα και ακολουθήσουν ένα «συντηρητικό» τρόπο παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν αρκετές ελπίδες, ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδοό τους, εκεί που εξ ορισμού λόγω και των καιρικών συνθηκών έχουν ισχυρό προβάδισμα. Στον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Λάτσιο έχουμε επιλέξει το Under 2 γκολ σε απόδοση 2.16. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον αγώνα στο Λονδίνο θα κινηθούμε και εδώ, καθώς πιστεύουμε πως οι δύο αντίπαλοι θα παρουσιαστούν «προσεκτικοί». Γενικά σε αυτή τη φάση η διοργάνωση αλλάζει... πρόσωπο και γίνεται πιο «σφυχτή», αφού ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα» και καμιά ομάδα δε θα θυσιάσει την πρόκρισή της στο βωμό του θεάματος. Τέλος για τη Δανία πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Άαλμποργκ κόντρα στη Νόρτζελαντ σε απόδοση 2.10.

Περνάμε τώρα στις «Μπόμπες» όπου έχουμε διαλέξει το Χ2 της Τολούκα κόντρα στη Νασιονάλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Μετά από 5 αγώνες για τον 1ο όμιλο η Μπόκα ειναι στην πρώτη θέση και η Νασιονάλ ακολουθεί με δύο βαθμούς διαφορά. Η Τολούκα βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 2 πόντους διαφορά απο τη σημερινή της αντίπαλο και σήμερα θα επιδιώξει να επαναλάβει την εμφάνιση της πρεμιέρας του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες, όταν είχε επικρατήσει μέσα στο «Μπομπονέρα» επί της Μπόκα Τζούνιορς. Οι Μεξικάνοι παίζουν σήμερα το τελευταίο τους «χαρτί» για την πρόκριση, καθώς δε βολεύονται με κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Από την άλλη η Νασιονάλ δεν έχει ακόμα εντός έδρας νίκη και σήμερα θα έχει στον πάγκο της για τελευταία φορά τον Χουάν Κάρλος Μπλάνκο, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, πρώην αμυντικός της ΑΕΚ. Εμείς στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους σε απόδοση 2.25, καθώς πιστεύουμε πως μπορούν να κάνουν τη ζημιά και να πάρουν κάτι καλό από το σημερινό παιχνίδι.

Τελευταία αγωνιστική της φάσης του Top-16, που μας προσέφερε αμέτρητες συγκινήσεις και σίγουρα ικανοποίησε και τους πλέον απαιτητικούς. Πολλά τα σενάρια και για τους δύο ομίλους, με τη μοναδική θέση που έχει ‘’κλειδώσει’’ να είναι η πρωτιά για την Μπαρτσελόνα. Τις δύο ομάδες της Μόσχας υποδέχονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Κίμκι αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί σίγουρα, ενώ στον όμιλο του Ολυμπιακού η κατάσταση είναι πιο ρευστή. Σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε ελληνικό ‘’εμφύλιο’’ στους «8». Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

719. ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΣΙΕΝΑ (21:45)

Εκτίμηση: Δεν τίθεται θέμα ότι τη δεδομένη στιγμή η Κάχα βρίσκεται αγωνιστικά ένα σκαλοπάτι πάνω από την αντίπαλο της. Θα ρισκάρουμε με το ψηλό χάντικαπ, θεωρώντας ότι η Κάχα θα καθαρίσει από νωρίς και θα έχει το νου της στο τι γίνεται στο ΣΕΦ. Κάχα -7 (1.90).

721. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ (21:45)

Εκτίμηση: Ισχυρό κίνητρο η Μακάμπι, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να κρατήσει στη Βαρκελώνη, μιας και περιμένουμε εκτός των άλλων και την Μπαρτσελόνα να πάρει το πόδι από το ‘’γκάζι’’ σκεφτόμενη και τα νοκ άουτ της επόμενης εβδομάδας. Μακάμπι +5.5 (1.91).

723. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (21:45)

Εκτίμηση: Την τύχη στα χέρια του κρατά ο Παναθηναϊκός, που θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την αποφυγή της Μπαρτσελόνα στα νοκ άουτ. Λίγες οι πιθανότητες για τη 2η θέση, οφείλει πάντως να τις κυνηγήσει. Η φρεσκάδα και η δύναμη της έδρας θα φέρουν τον άσο. Παναθηναϊκός +1 (1.90).

724. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ (21:45)

Εκτίμηση: Σε κάμψη και οι δύο ομάδες, περισσότερες οι πιθανότητες να αντιδράσει η Ρεάλ. Το κίνητρο της είναι πλέον μεγαλύτερο και θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να μη χάσει και το τελευταία κεκτημένο, το πλεονέκτημα έδρας. Εμείς θα την εμπιστευτούμε. Ρεάλ -8 (1.90).

722. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΙΜΚΙ (21:45)

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος τα σενάρια και να μπει για να πάρει τη νίκη με την Κίμκι και να περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στη συνέχεια. Η Κίμκι είναι αδύναμη ομάδα εκτός και ιδιαίτερα αν βρει ένα ΣΕΦ καμίνι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, θα λυγίσει εύκολα ή δύσκολα… Ολυμπιακός -4.5 (1.88).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares