Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 15:21

Τρίποντο σωτηρίας η Ιστρ σε απόδοση 2.14

Επιστροφή σε πλήρεις ρυθμούς έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού μετά τις Εθνικές Ομάδες και το Πάσχα των Καθολικών για πρώτη φορά μετά απο καιρό το κουπόνι μας περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα.

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα το βάρος πέφτει σε Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία, ενώ δράση υπάρχει σε Σκανδιναβία (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία), Αγγλία (Κόνφερανς, Β’ Αγγλίας, Premier Σκωτίας και Ιρλανδία) και Βέλγιο, Τουρκία κ.α.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Μαρσέιγ - Μπορντό. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί

Πάμε στις σημερινές μας προβλέψεις όπου ξεχωρίζουν τα σημεία απο τη Β΄Γαλλίας. Η δυνατή μας πρόταση είναι ο «Άσσος» της Ιστρ με αντίπαλο τη Λαβάλ σε απόδοση 2.14. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται σήμερα το «τρίποντο» για να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι αρκετά δύσκολο. Η Ιστρ έχει δυνατη έδρα (7-4-4) σε αντίθεση με τη Λαβάλ που εκτός δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά (2-6-7). Έτσι στηρίζουμε δυνατά τους γηπεδούχους, που θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο ώστε να μην αγχωθούν για την παραμονή τους. Συνεχίζουμε με τα «Μονά» όπου βρίσκουμε το «Διπλό» της Ντεν Μπος κόντρα στην Τέλσταρ σε απόδοση 2.20 για το πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας. Η Τέλσταρ υποδέχθηκε τη Μάαστριχτ τη Δευτέρα και δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από το ματς καθώς ηττήθηκε με 1-2. Δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, μια και εδώ και πέντε παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος αγνοεί τη χαρά της νίκης με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Αν εξαιρέσει κανείς την απόδοση που είχε στο ματς της Δευτέρας, η Ντεν Μπος πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία εντός του 2013 (σε 9 παιχνίδια έχει 5 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ στα 6 τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας δεν έχει χάσει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες) και σήμερα θα τη στηρίξουμε για τη συνέχεια της καλής απόδοσης και των θετικών αποτελεσμάτων. Στο Βέλγιο έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» Draw No Bet στον αγώνα Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ που πληρώνει 2.02. Η αναμέτρηση είναι για τη 2η αγωνιστική του Α’ γκρουπ των πλέι οφ. Συμμετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες που ξεκινούν με τους μισούς βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική περίοδο και παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας. Ο 1ος στέφεται Πρωταθλητής, ο 2ος πηγαίνει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο 3ος στο Γιουρόπα Λιγκ και ο 4ος δίνει μπαράζ με τον 1ο του Β’ γκρουπ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπριζ μπήκε στα πλέι οφ με όνειρα ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά η πρεμιέρα της ήταν απογοητευτική. Υποδέχθηκε τη Σταντάρ Λιέγης και ηττήθηκε με 0-2. Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν αρκετά καλά (με το 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ). Κλείνουμε τα «Μονά» με τον «Άσσο» Draw No Bet της Ολ Μπόις κόντρα στην Ιντεπεντιέντε σε απόδοση 1.73.

Πάμε τώρα στις «Μπόμπες» όπου έχουμε ξεχωρίσει τρία δυνατά σημεία. Αρχικά το «Διπλό» Draw No Bet της Ναντ με αντίπαλο την Ανζέ σε απόδοση 2.32. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρίσκονται σε φόρμα, όμως η Ναντ φέτος έχει αποδέιξει πως δε θα χάσει την απευθείας άνοδο στο Σαμπιονά. Πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της Γκινγκάμπ, που βρίσκεται μόλις στο -1 και το σημερινό ματς είναι ένας από τους «τελικούς» που έχει να δώσει η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν ως το φινάλε. Εμείς στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους σε μία υψηλή απόδοση, έχοντας πάντα την κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας, αφού τότε επιστρέφεται το ποντάρισμά μας πίσω. Συνεχίζουμε με τη Β’ Ολλανδίας και το Χ2 της Μαάστριχ με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ίνγκλις που πληρώνει 1.92. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Χέλμοντ Σπορ, η οποία, όμως, έχει δώσει δύο ματς περισσότερα, οπότε οι ελπίδες τους για να τερματίσουν στην 1η θέση παραμένουν ζωντανές. Μακριά από το γήπεδό της φέτος έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά σε επίπεδο Πρωταθλήματος (8-3-1). Από την Πορτογαλία έχουμε κρατήσει το «Διπλό» Draw No Bet της Μαρίτιμο με αντίπαλο την Πάκος Φερέιρα σε απόδοση 2.19. Πρόκειται για κόντρα... Ευρώπης, αφού αμφότερες διεκδικούν μία θέση που οδηγεί στο Europa League της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα η Πάκος Φερέιρας καλοβλέπει και το Champions League, μια και ήδη βρίσκεται στην 3η θέση (τελευταίο εισιτήριο για Τσάμπιονς Λιγκ) και είναι αποφασισμένη να «πουλήσει ακριβά το τομάρι» της στις έξι αγωνιστικές (μαζί με τη σημερινή) που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η Πάκος προέρχεται από ένα αήττητο σερί 4 αγώνων πρωταθλήματος (3 νίκες, 1 ισοπαλία), ενώ ταυτόχρονα έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στις τελευταίες 9 αγωνιστικές (6-2-1).Εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους σε απόδοση 2.19. Κλείνοντας για τη Β’ Γαλλίας πάμε με το Χ2 της Σεντάν κόντρα στη Λανς σε απόδοση 2.15 και μετά με το Χ2 της Νιόρ με αντίπαλο τη Μονακό που πληρώνει 2.71.

Στο σύστημα έχουμε επιλέξει 3 αγώνες σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 13€) και συνολικό ποντάρισμα 52€. Αναλυτικά τα σημεία:

Μποέμιανς – Ντέρι Σίτι 2 (2.02)

Μπόχουμ – Άουε 1 (2.00)

Πορτ Βέιλ – Μπάρτον 1 (2.15)

Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει 3 σημεια με πιο δυνατό την πρόκριση της Τσεχίας κόντρα στο Καζακστάν σε απόδοση 1.90 για το Davis Cup World Group. Κατά τα άλλα πάμε με τη νίκη του Stephane Robert κόντρα στον Galung σε απόδοση 2.50 για το ATP Challenger Saint Brieuc. Τέλος στην αναμέτρηση De Schepper – Nedovyesov πάμε με το over 2.5 set σε απόδοση 2.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares