Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 13:32

Σημαντικός παράγων το Champions League

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Betarades.com. Ένα ακόμα συναρπαστικό Σάββατο είναι το σημερινό, με «φουλ» ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά και έξυπνες «ματιές» σε Μπάσκετ και Τένις.

Πλήρης αγωνιστική δράση σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία, ενώ φυσικά στο προσκήνιο βρίσκεται η Σούπερ Λιγκ, με το παιχνίδι-φωτιά του Ατρόμητου με τον Άρη να κλέβει την παράσταση.

Πάμε κατευθείαν στις σημερινές προτάσεις μας, ξεκινώντας από τις Μπόμπες. Η πρώτη «στάση» γίνεται στην Μπουντεσλίγκα, όπου θεωρούμε την Άουγκσμπουργκ ικανή να κάνει τη «ζημιά» μέσα στο «Βεστφάλεν», με το Χ2 να το βρίσκουμε στην ελκυστική απόδοση του 3.40. Οι γηπεδούχοι έχουν προφανέστατα το μυαλό τους στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα, ενώ παράλληλα η «μάχη» του πρωταθλήματος έχει χαθεί εδώ και καιρό, με την Μπάγερν να κάνει... πάρτι. Κάνουμε νοητό «άλμα» στην Ιβηρική Χερσόνησο και «προσγειωνόμαστε» στο ντέρμπι τετράδας του «Ανοέτα» ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Μάλαγα. Οι «μαλαγκένιος» μπορεί να έχουν στο μυαλό τη ρεβάνς-πρόκληση με τη Ντόρτμουντ για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σίγουρα θέλουν να ξαναζήσουν και του χρόνου ανάλογες βραδιές. Ως εκ τούτου, επιβάλλεται να φύγουν σήμερα με βαθμό ή βαθμούς από το «σπίτι» της Σοσιεδάδ. Η απόδοση του Χ2 στο 2.48 είναι κάτι παραπάνω από value bet και δεν γίνεται να μην το επιλέξουμε. Από το αυστριακό πρωτάθλημα κρατάμε τον Άσσο Draw No Bet στην «κόντρα» της Βάκερ Ίνσμπρουκ με τη Ραπίντ Βιέννης (2.58), καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Τέλος, πιστεύουμε ότι η Ρεν θα εκμεταλλευτεί σήμερα την... απόσπαση προσοχής της Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω του επικείμενου επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Άσσος Draw No Bet η επιλογή μας, σε απόδοση 2.38.

Στα Μονά έχουμε σταθεί σε δύο αναμετρήσεις από το «Νησί», κάνοντας και μία παράλληλη «στάση» στη γαλλική Ligue 1. Το δυνατό μας σημείο αφορά στο Διπλό Draw No Bet της Νόνιτον μέσα στην έδρα της Έμπσφλιτ για το πρωτάθλημα της Conference, καθώς θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι είναι πιο αποφασισμένοι από τους αντιπάλους τους στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία (απόδοση 1.91). Συνεχίζουμε με το Διπλό της Άρσεναλ μέσα στο «Χόθορνς» επί της Γουέστ Μπρομ (1.96), με τους «κανονιέρηδες» να έχουν πολύ καλή παράδοση, ενώ ισχυρό κίνητρο για τη νίκη αποτελεί και η επιθυμία για διατήρηση της επαφής με την πρώτη τετράδα του πίνακα. Εξίσου ισχυρή είναι η πίστη μας στον Άσσο της Σοσό επί της Αζαξιό στη γειτονική Γαλλία (2.15), με τους γηπεδούχους να χαρακτηρίζονται από άριστη ψυχολογία, μετά το διπλό επί της Λυών της περασμένης αγωνιστικής.

Όσον αφορά το σημερινό μας Σύστημα, εκεί έχουμε κρατήσει 4 αγώνες σε απόδοση 3-4 (5 στήλες x 10€) και συνολικό ποντάρισμα 50€. Αναλυτικά:

Μπόλτον – Γουλβς 1 (2.05)

Νότιγχαμ – Μπλάκπουλ 1 (1.95)

Γουόκινγκ – Ρέξαμ 2 (2.09)

Άτλας – Μονάρκας 1 (2.25)

Περνώντας στο Μπάσκετ, οι επιλογές μας έρχονται από το ισπανικό και το γερμανικό πρωτάθλημα. Το δυνατό μας σημείο αφορά στο -3 της Τριέρ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Φίνιξ Χάγκεν, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.95. Η δεύτερη επιλογή μας από τη Γερμανία είναι το -8 της Άλμπα Βερολίνου στην «κόντρα» της με τη Βούρτσμπουργκ (1.84). Κλείνουμε με το παιχνίδι της Κανάριας με τη Μάλαγα για την ACB Liga, όπου πηγαίνουμε με το -3.5 για τη φιλοξενούμενη Ουνικάχα (απόδοση 1.91).

Ολοκληρώνουμε το σημερινό πλούσιο μενού των προτάσεών μας με το Τένις, όπου σας προτείνουμε μία τετράδα έξυπνων επιλογών για να... γεμίσετε το πορτοφόλι σας. Δύο είναι τα δυνατά μας σημεία μας και αφορούν στις νίκες του Γιαν Μερτλ και του Ματούε Μίντελκουπ επί των Χούτα Γκαλούνγκ και Καρένο Μπούστα, στο ATP Challenger του Σεν Μπρικ και στο ATP της Καζαμπλάνκα αντίστοιχα. Για να δείτε όλες τις προτάσεις δείτε τη στήλη του Τένις.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας. Μείνετε συντονισμένοι για τα ενδιαφέροντα αυριανά παιχνίδια της superleague, Πλατανιά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Πανιώνιος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares