Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 15:12

Κερδίζει Ίντερ και Λιλ, αρκετές εκπλήξεις στο κουπόνι

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αρκετές εκπλήξεις κρύβει το σημερινό μας κουπόνι.

Τα «φώτα» πέφτουν στη Super League που συνεχίζεται με τη μάχη της παραμονής να φουντώνει μετά τη χθεσινή νίκη του Άρη. Αμφίρροπους αγώνες περιλαμβάνει και το πρόγραμμα στην Premier League, ενώ η ποδοσφαιρική δράση εξελίσσεται με αμείωτους ρυθμούς σε όλα τα πρωταθλήματα.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την κατηγορία «Μονά» και το δυνατό μας σημείο που είναι ο «Άσσος» της Ίντερ με αντίπαλο την Αταλάντα σε απόδοση 1.75. Απέναντι στην Αταλάντα, η Ίντερ έχει πάρει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια που την υποδέχθηκε στο «Μεάτσα». Η μεσοβδόμαδη νίκη επί της Σαμπντόρια λειτούργησε ευεργητικά στον ψυχολογικό τομέα και έδωσε την ευκαιρία στους «νερατζούρι» να μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στο Europa League. Από την άλλη πλευρά πολύ κακός ο απολογισμός της Αταλάντα εκτός έδρας, έχοντας 9 ήττες σε 15. Από τη Γαλλία στηρίζουμε τον «Άσσο» της Λιλ με αντίπαλο τη Λοριάν που πληρώνει απόδοση 1.70. Η μοναδική νίκη της Λοριάν στην έδρα της Λιλ την τελευταία δεκαετία σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2009 (1-2). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία μεγάλη ανατροπή επί της Μπρεστ, ενώ στα οχτώ τελευταία ματς σε επίπεδο Ligue 1 μετρούν μόλις μία ήττα (κόντρα στην Εβιάν). Η Λιλ βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από την αντίπαλό της, ενώ δείχνει να υπερέχει κατά κράτος στις εναέριες μονομαχίες απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αφού έχει πετύχει φέτος 14 γκολ με κεφαλιές, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Ligue 1 με αυτόν τον τρόπο. Κλείνουμε τα «Μονά» με τον «Άσσο» της Νιούκαστλ με αντίπαλο την Φούλαμ σε απόδοση 2.00.

Περνάμε στις «Μπόμπες» όπου έχουμε ξεχωρίσει 2 δυνατές προτάσεις. Αρχίζουμε από το ελληνικό πρωτάθλημα και το Χ2 της Ξάνθης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 2.40. Οι Αρκάδες βρίσκονται στο κυνήγι της 2ης θέσης και συγκεκριμένα του ΠΑΟΚ, που χθες νίκησε και τους προσπέρασε. Βέβαια, η Ξάνθη μόνο... εύκολος αντίπαλος δεν αποδεικνύεται για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, με τους γηπεδούχους να αγνοούν ακόμα την εντός έδρας νίκη επί των Θρακιωτών. Ο Αστέρας προέρχεται απο κακή εμφάνιση με αντίπαλ οτον Πανιώνιο και σήμερα πιστεύουμε πως δε θα καταφέρει να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στους Ακρίτες. Οι παίκτες του Ουζουνίδη προέρχονται από 2 νίκες και 4 ισοπαλίες σε πέντε ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου. Βέβαια στα εκτός έδρας έχει κάνει το 2Χ2 τις τελευταίες αγωνιστικές (με Λεβαδειακό και Πανθρακικό) αποδίδοντας πολύ καλύτερα μακριά από το «σπίτι» της. Οι 35 βαθμοί τη φέρνουν στην 6η θέση του πίνακα, ισόβαθμη με τον 7ο Παναθηναϊκό και στο -3 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα, που σηματοδοτεί τη ζώνη των πλέι οφ. Ως εκ τούτου, ενδεχόμενο σημερινό διπλό θα κρατήσει τους φιλοξενούμενους «ζωντανούς» στη «μάχη» για έξοδο στην Ευρώπη. Για την Τουρκία έχουμε κρατήσει το 1Χ της Ορντούσπορ με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ σε απόδοση 2.15. Η Φενέρμπαχτσέ την Πέμπτη (11/4) φιλοξενείται από τη Λάτσιο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ και αναμένεται να κρατήσει δυνάμεις για τη μάχη στη Ρώμη, με το σκορ πρόκρισης να είναι υπέρ της. Έτσι θα πάμε με τους γηπεδούχους και την έκπληξη, μια και η παραίτηση του Κούπερ δεν έγινε δεκτή και η μάχη για τη σωτηρία συνεχίζεται. Στη Σουπερλίγκ επιλάξαμε το Χ2 του ΟΦΗ μέσα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό σε απόδοση 2.25. Πρόκειται για ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» ειδικά για τους γηπεδούχους. Ωστόσο μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και βάσει προγράμματος, αν ο ΟΦΗ χάσει σήμερα θα μπει σε μεγάλους...  μπελάδες. Έτσι οι Κρητικοί, που θεωρούμε πως είναι καλύτερη ομάδα, θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα και εμείς θα τους στηρίξουμε σε μία ιδιαίτερα καλή απόδοση. Τέλος από την Premier League κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Έβερτον με αντίπαλο την Τότεναμ σε απόδοση 2.65.

Στην κατηγορία «Σύστημα» πάμε με 4 ματς σε σύστημα 3-4 (5 στήλες x 12€) και συνολικό ποντάρισμα 60€. Αναλυτικά τα σημεία:

Μόναχο 1860 – Κότμπους 1 (1.91)

Λιουνγκσκίλε – Χάμαρμπι 1Χ (2.00)

Εσκισεχιρσπόρ – Σίβασπορ Χ2 (1.83)

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1Χ (1.95)

Στο Μπάσκετ έχουμε κρατήσει 3 παιχνίδια από το γερμανικό και το Ιταλικό πρωτάθλημα. Αρχικά πάμε με το +5 Μontegranaro στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαρέζε σε απόδοση 1.85, ενώ έχουμε επιλέξει και το -4 Σιένα με αντίπαλο την Κρεμόνα που πληρώνει 1.99. Από τη Γερμανία έχουμε ξεχωρίζει το +3.5 Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Όλντερνμπουργκ σε απόδοση 1.85.

Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει το over 22.5 set στον αγώνα Schepper – Huta Galung σε απόδοση 1.83.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares