Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 14:53

Γιουνάιτεντ με κάλυψη στο μεγάλο ντέρμπι

Μετά απο ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο, σήμερα αρχίζει ακόμα μία ευρωπαϊκή εβδομάδα με το Champions League και το Europa League να «κλέβουν» και πάλι την παράσταση.

Όλα αυτά όμως από... αύριο, καθώς σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει εκπληκτικά ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία και αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Σουηδία. Στο «Μεγάλο Νησί» το Μάντσεστερ είναι στο... πόδι καθώς οι δύο ομάδες της πόλης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία μάχη γοήτρου και μόνο, καθώς το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Μαντσίνι έχει χαθεί προ πολλού αναφορικά με τον τίτλο. Στην Ιταλία, η Ρώμη... φλέγεται καθώς Ρόμα και Λάτσιο κοντράρονται σε ένα απο τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι της Ευρώπης. Στη Superleague η 28η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 1.75. Η Σίτι πλήττεται στο φετινό πρωτάθλημα από τη σχετική αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς μετρά ήδη 3 ήττες και 5 ισοπαλίες σε σύνολο 15 εκτός έδρας αγώνων. Οι «μπέμπηδες» από την άλλη πλευρά θα επιδιώξουν, φυσικά, μία νίκη γοήτρου, προσπαθώντας να διπλασιάσουν τα φετινά «τρίποντα» επί της Σίτι σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς είχαν επικρατήσει και με 2-3 στον πρώτο γύρο. Άλλωστε, ο αποκλεισμός από την Τσέλσι στα προημιτελικά του FA CUP τους αφήνει με την κούπα του πρωταθλητή ως μοναδικό τρόπαιο στη φετινή σεζόν. Η Γιουνάιτεντ είναι πραγματικά άτρωτη φέτος, ενώ δεν... ξεχνά την εντός έδρας «ταπείνωση» από τη Σίτι στο αντίστοιχο περσινό ματς, όπου είχε ηττηθεί με το ντροπιαστικό 1-6. Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, έχοντας φυσικά την κάλυψή μας στην ισοπαλία, αφού σε τέτοια περίπτωση με το Draw No Bet που επιλέξαμε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Στις «Μπόμπες» έχουμε κρατήσει το Χ2 της Μιάλμπι με αντίπαλο την Τζουργκάρντεν που πληρώνει απόδοση 2.18. Η Τζουργκάρντεν ξεκίνησε άσχημα στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με κάτω τα χέρια από τη Χέλσινγκμποργκ, με τους οπαδούς να αρχίζουν από τότε τις μουρμούρες για τον Πέρσον. Εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που θα κυνηγήσουν ένα γκολ και θα καλύψουν τα νώτα τους, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα.

Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει σήμερα δύο σημεία σε μεγάλες αποδόσεις. Αρχίζουμε από το ATP Houston και τη νίκη του Josselin Ouanna επί του Smyczek σε απόδοση 2.37. Το δεύτερο σημείο μας είναι η νίκη του Thiem κόντρα στον Gicquel σε απόδοση 2.60 για το ATP Casablanca.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares