Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 14:58

Δεύτερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, "ματσάρες" στο Europa

Ακόμα και ο πιο απαιτητικός φίλαθλος είναι σίγουρο πως ικανοποιήθηκε απο το εκπληκτικό διήμερο που του πρόσφεραν οι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά και τις χθεσινές αναμετρήσεις μεταξύ της Μπαρτσελόνα - Παρί Σε Ζερμέν και της Γιουβέντους με την Μπάγερν, την Παρασκευή γίνεται η κλήρωση των ημιτελικών με δύο ομάδες από την Ισπανία και δύο απο τη Γερμανία να διεκδικούν το τρόπαιο. Αύριο θα γίνει και η κλήρωση για τους ημιτελικούς του Europa League καθώς σήμερα διεξάγονται οι επαναληπτικοί των προημιτελικών, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Στην Euroleague η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός καθηλώνει το φίλαθλο κοινό καθώς ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα δεύτερη ευκαιρία να κάνει το «break» κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αρχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» και τον αγώνα Ρουμπίν Καζάν - Τσέλσι, όπου κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97. Οι Άγγλοι πάνε με ισχυρό προβάδισμα στη Ρωσία, καθώς στην Αγγλία είχε επικρατήσει με 3-1. Η αναμέτρηση δε θα γίνει στο Καζάν, φυσική έδρα της Ρουμπίν, αλλά στο «Luzhniki» της Μόσχας. Βέβαια το ίδιο άβολα με την Ρουμπίν θα νιώθει και η Τσέλσι, καθώς σε αυτό το γήπεδο έχασε στα πέναλτι το τρόπαιο το 2008 από τη Μάντσεστερ Γ. Σήμερα επιλέξαμε να ποντάρουμε στα γκολ, καθώς θεωρούμε πως οι Ρώσοι θα επιδιώξουν με αρωγούς τις καιρικές συνθήκες και τον κόσμο τους να αιφνιδιάσουν τους Άγγλους και να σκοράρουν νωρίς. Από την άλλη η ομάδα του Μπενίτεθ θα προσπαθήσει να κρατήσει το αποτέλεσμα και θα επιδιώξει στις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν να πετύχει ένα γκολ που θα της δώσει ουσιαστικά την πρόκριση. Στην Ελβετία, η Βασιλεία υποδέχεται την Τότεναμ και εμείς πάμε με τους γηπεδούχους στον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.80. Την τελευταία φορά που η Βασιλεία έφτασε στα ημιτελικά του θεσμού, τη σεζόν 2005/06, γνώρισε τον αποκλεισμό από αγγλικό σύλλογο και πιο συγκεκριμένα τη Μίντλεσμπρο. Οι Ελβετοί είχαν κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς στην έδρα τους, όμως ηττήθηκαν με 4-1 στον επαναληπτικό στο «Νησί». Σήμερα ο Μπέιλ θα απουσιάσει και από την Πρωτοχρονιά και μετά, η Τότεναμ δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Ουαλός (για όλες τις διοργανώσεις). Τέλος κλείνουμε στον «Άσσο» με κάλυψη, καθώς η Τότεναμ είναι χωρίς νίκη στα πέντε φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ (4 ισοπαλίες και 1 ήττα).

Στις «Μπόμπες» πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Νιούκαστλ κόντρα στην Μπενφίκα σε απόδοση 2.47. Οι Άγγλοι παρότι προηγήθηκαν μέσα στην Πορτογαλία, γνώρισαν την ήττα με 3-1 και πλέον πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν για να προκριθούν. Στο εκπληκτικό σερί της Νιούκαστλ θα στηριχθούμε σήμερα, καθώς οι Άγγλοι έχουν παραμένει αήττητοι στα 13 τελευταία τους εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς (9-4-0).

Στη Euroleague το «τριφύλλι» έχει ακόμα μία ευκαιρία να κάνει το «break» μέσα στο «Παλάου», κάτι που δεν κατάφερε την Τρίτη στην παράταση. Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν καλή στο σύνολο της στον αγώνα, ή αν προτιμάτε δεν την άφησε ο Παναθηναϊκός να είναι, και η νίκη που πήρε κρίθηκε από τις εκλάμψεις ορισμένων παικτών, όπως είναι ο Σάδα και ο αειθαλής Γιασικεβίτσιους. Κατάφερε τουλάχιστον να επιστρέψει γρήγορα από το προβάδισμα των 10 πόντων του Παναθηναϊκού στο πρώτο 10λεπτο, ενώ γύρισε από διαφορά 8 πόντων και την τελευταία περίοδο, για να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και πήρε την πολύτιμη νίκη, για να κάνει το 1-0 στη σειρά. Πάντα εκτός οι Πιτ Μάικλ και Ραμπασέδα.

Ήταν 11 Απριλίου του 1996, όταν ο Παναθηναϊκός συναντούσε την αποψινή του αντίπαλο στον τελικό της Ευρωλίγκα στο Παρίσι και κατακτούσε τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο, που έδωσε το έναυσμα για τα σπουδαία που ακολούθησαν. Για απόψε, καλείται να κάνει την υπέρβαση και το break, για να ανεβάσει τις πιθανότητες του, μιας και σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Έντονα παράπονα από τη διαιτησία από το πρώτο παιχνίδι, κυρίως για τη φάση που δε δόθηκε καθαρό αντιαθλητικό πάνω στον Γκιστ, αλλά και την ευκολία που έβγαλαν νοκ άουτ οι διαιτητές με φάουλ τον Λάσμε. Πάντως, ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε αρκετά με το θέμα, που στο κάτω – κάτω δεν καταλήγει και πουθενά. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ο Πεδουλάκης.

Εκτίμηση: Και σήμερα θα πάμε με τον Παναθηναϊκό, αν και πιο συγκρατημένα στο ποντάρισμα μας, μιας και κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη για το πόσο θα φανεί ο Παναθηναϊκός επηρεασμένος για το όλο θέμα με τη διαιτησία του πρώτου παιχνιδιού. Υπερβολικά χαμηλά τοποθετείται τώρα το χάντικαπ στο σύνολο πόντων και περιμένουμε να δούμε τις δύο ομάδες κάπως πιο απελευθερωμένες απόψε. Αξίζει συνεπώς να ποντάρουμε στο Over. Παναθηναϊκός +7 (1.93) & Over 141 (1.89).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και μάθετε νέα από τον κόσμο για το casino και το poker.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares