Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 14:07

Για το 2Χ2 ο Ολυμπιακός‏

Μεγάλη νίκη πέτυχε εχθές ο Παναθηναϊκός μέσα στη Βαρκελώνη δείχνοντας ότι είναι ικανός να ξεπεράσει τα αγωνιστικά αλλά και διαιτητικά εμπόδια του προηγούμενου παιχνιδιού. Πλέον παίρνει κεφάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης του Final Four του Λονδίνου.

Στο Europa League τα ζευγάρια των ημιτελικών μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής: Φενέρμπαχτσε - Μπενφίκα και Βασιλεία - Τσέλσι με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται στις 25/04. Για το Champions League μετά τη σημερινή κλήρωση προκύψανε τα σούπερ ντέρμπι των ημιτελικών μεταξύ Μπάγερν – Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ – Ρεάλ. Για σήμερα έχουμε ένα σύνηθες κουπόνι Παρασκευής που μας βοηθάει για μία «προθέρμανση» πριν το δυνατό ΣΚ που έχουμε μπροστά μας. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

 Αρχίζουμε με την κατηγορία «Μπόμπες» και τον αγώνα Φόλενταμ – Χέλμοντ όπου έχουμε τις δύο πρώτες του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Ολλανδίας να κοντράρονται σε ένα ενδιαφέρον από κάθε άποψη παιχνίδι. Αμφότερες έχουνε 51 βαθμούς με τη φιλοξενούμενη όμως να έχει έναν αγώνα παραπάνω κάτι που κάνει το σημερινό παιχνίδι καθοριστικό για την Χέλμοντ μιας και ανεβαίνει μόνο μία ομάδα στην 1η κατηγορία. Η απόδοση του Χ2 στο 2.12 είναι value bet μιας και αγωνίζονται δύο ισάξιες ομάδες. Το δεύτερο παιχνίδι που κρατάμε είναι το Λαντσκόνα – Άνγκελχολμς από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας όπου πάμε με το διπλό με Draw No Bet. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σχεδόν πριν ένα μήνα γι το θεσμό του κυπέλλου με τη γηπεδούχο να επικρατεί με 1-0. Η Άνγκελχολμς σήμερα θέλει να πάρει τη ρεβάνς και αξίζει ένα ποντάρισμα με κάλυψη.

 Στα «Μονά» κρατάμε μόλις ένα παιχνίδι από τη Β’ Γερμανίας, το Σαντχάουζεν – Μπράουνσβαϊγκ όπου πάμε με τους φιλοξενούμενους. Η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, Μπράουνσβαϊγκ έχει καπαρώσει τη 2η θέση και κλείνει το μάτι στην κορυφή μιας και απέχει μόλις 4 βαθμούς από την 1η Χέρτα. Απομένουν έξι αγωνιστικές και οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη σήμερα έτσι ώστε να διεκδικήσουνε το όνειρο του πρωταθλήματος. 

 Στην κατηγορία «Σύστημα» πάμε με 4 ματς σε σύστημα 3-4 (5 στήλες x 10€) και συνολικό ποντάρισμα 50€. Αναλυτικά τα σημεία:

 Ντιναμό Μόσχας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1Χ (1.83)

Σίλκεμποργκ – Άααρχους 2 (DNB) (1.80)

Κλερμόν – Χάβρη 2 (DNB) (2.30)

Ιντεπεντιέντε – Ουνιόν Σάντα Φε 1 (2.00)

Στην Euroleague τώρα, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με βάση όσα είδαμε την Τετάρτη, θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός εύκολα ή δύσκολα θα κάνει το 2-0 σήμερα και θα ‘’αγγίξει’’ το Final Four. Ακόμα και αν έχουμε το ξέσπασμα των Φάρμαρ – Βούγιασιτς, η ποιότητα και η δυναμική των ερυθρόλευκων αρκούν για να τους υπερκαλύψουν. Ολυμπιακός -6. Για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα γίνει το 2-0. Η Ρεάλ δείχνει να ξυπνάει και να φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή και μια μέτρια ομάδας σαν τη Μακάμπι δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο. Ποντάρουμε στον άσο, αλλά και στο Over, μιας και βλέπουμε ότι ο ρυθμός θα ανοίξει από νωρίς και την επίθεση των γηπεδούχων να πηγαίνει ψηλότερα. Ρεάλ Μαδρίτης -7 (1.80) & Over 147.5 (1.80)

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares