Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 16:32

Δυνατά σημεία από το "Μεγάλο Νησί"

Στις τελευταίες και πιο κρίσιμες στροφές όλων σχεδόν των πρωταθλημάτων οδεύουμε ολοταχώς, με το Σαββατιάτικο κουπόνι να μας επιφυλλάσει εκπλήξεις και να μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε από μία ευρεία γκάμα αγώνων.

Με την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ να διεξάγεται αύριο και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να κλέβει την παράσταση ακόμα και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας σήμερα σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ολλανδία όπου οι μάχες «συνεχίζονται», ενώ έντονη δράση υπάρχει τόσο σε Σκωτία, Νορβηγία, Σουηδία, Αυστρία, Κύπρο κλπ.

Τα τέσσερα δυνατά σημεία της ημέρας βρίσκονται στην κατηγορία «Μονά» όπου ξεχωρίζουν το over 2.5 της Έβερτον με την ΚΠΡ σε απόδοση 1.76, το Διπλό Draw No Bet της Μπαρνέτ κόντρα στην Τορκί σε απόδοση 2.19, το over 2.5 γκολ στον αγώνα Λίνκολν - Τάμγουορθ σε απόδοση 1.79 και το Διπλό Draw No Bet στην αναμέτρηση Ρέξαμ - Κιντερμίνστερ. Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά το ισόπαλο 2-2 μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», θα υποδεχθεί σήμερα η Έβερτον τη -διψασμένη για βαθμούς- ΚΠΡ. Η ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ πήρε τη σκυτάλη από τρεις «κολλητές» νίκες στο πρωτάθλημα, με τα «ζαχαρωτά» να παραμένουν «ζωντανά» στη «μάχη» για έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που συνιστά το μεγάλο φετινό στόχο τους. Με έναν Μιραλάς που... πετάει και γενικά πολύ καλή επιθετική λειτουργία βρίσκει εύκολα δίχτυα. Η ΚΠΡ, από την πλευρά της, έχει σήμερα μία πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς καλείται να φύγει με τους 3 βαθμούς από μία από τις πιο «καυτές» έδρες του φετινού πρωταθλήματος. Οι Λονδρέζοι παρουσίασαν και στην περασμένη αγωνιστική το «σύνδρομο» των εντός έδρας αγώνων, που τους έχει κοστίσει αφάνταστα φέτος, με την ισοπαλία κόντρα στη Γουίγκαν να παίρνει τη σκυτάλη από δύο «κολλητές» ήττες (αμφότερες εκτός έδρας με σκορ 3-2). Στο G/G τα 6/7 τελευταία ματς της ΚΠΡ, στο Over 2,5 τα 5/7 τελευταία (Over 3,5 σε 4 περιπτώσεις, Over 4,5 σε 3 περιπτώσεις). Πάμε με το over 2.5 σε σχετικά καλή απόδοση. Για τη Β’ Αγγλίας έχουμε επιλέξει το Διπλό Draw No Bet της Μπαρνέτ κόντρα στην Τορκί. Η Τορκί την προηγούμενη αγωνιστική ταξίδεψε στην έδρα της πρωτοπόρου Τζίλιγχαμ, στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο έχασε. Αυτή ήταν η τρίτη της διαδοχική ήττα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ακόμη από Μπράντφορντ (1-3 εντός) και Νορθάμπτον (1-0 εκτός). Από την άλλη η Μπαρνέτ υποδέχθηκε την Τσέστερφλιντ την προηγούμενη εβδομάδα και γνώρισε την ήττα με 0-2, δεχόμενη και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στους οποίους μετρούσε δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Με τους 48 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής απέχει μόλις δύο από τη ζώνη του υποβιβασμού και στις αγωνιστικές που απομένουν θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Για αυτό και εμείς θα τη στηρίξουμε στο Διπλό με κάλυψη στο Draw No Bet. Για την Κόνφερανς έχουμε επιλέξει το over 2.5 στο Λίνκολν -Τάμγουορθ. Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες απο δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία.

Στις «Μπόμπες» έχουμε κρατήσει 6 σημεία σε υψηλές αποδόσεις. Αρχίζουμε από την πρόταση που ξεχωρίζει και το «Διπλό» Draw No Bet της Ομόνοιας με την ΑΕΚ Λάρνακας σε απόδοση 2.20. Απογοήτευση επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα με 2-0 που υπέστη εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Λεμεσού μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Πλέον, η πρόκρισή της στον τελικό έγινε πολύ δύσκολη υπόθεση, με τη ρεβάνς να διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη. Από την άλλη πλευρά η Ομόνοια Στο Πρωτάθλημα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αναμέτρηση από την οποία δεν έλειψαν τα επεισόδια. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς πριν από την ισοπαλία με την ΑΕΛ προερχόταν από νικηφόρο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Β’ Σκωτίας βρίσκουμε το Διπλό Draw No Bet της Άρμπροουθ με αντίπαλο την Μπρέχιν σε απόδοση 2.32. Περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος διανύει η Μπρέχιν, η οποία έχει υποστεί τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Η διαφορά πλέον από την τέταρτη θέση είναι στους τρεις πόντους και πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης με την Άρμπροουθ, η οποία έρχεται «αγριεμένη» και αναζητά ένα ακόμη «διπλό» για τη βαθμολογική της «αναρρίχηση». Οι φιλοξενούμενοι διανύουν μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι επικράτησαν στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.Για την Α’ Γαλλίας βρίσκουμε value στο 1Χ της Τρουά με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν σε απόδοση 2.30. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι προηγήθηκαν μέσα στη Βαρκελώνη. Η Τρουά από την άλλη έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα, όλες εντός έδρας. Πλέον απέχει έξι βαθμούς από τη θέση που δίνουν την παραμονή και αν σήμερα χάσει τότε θα πρέπει να αποχαιρετήσει την Ligue 1. Δείτε αναλυτικά εδώ τις σημερινές Μπόμπες.

Στο Σύστημα έχουμε επιλέξει έξι αναμετρήσεις σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4€) και συνολικό ποντάρισμα 84€. Δείτε αναλυτικά τους αγώνες:

Λιντς – Σέφιλντ Γουεντ. 2 DNB (2.32)

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχάιμ 2 DNB (2.53)

Νοτς Κάουντι – Κόλτσεστερ 2 DNB (2.34)

Γούικομπ – Άλντερσοτ 2 DNB (1.96)

Έλγκιν Σίτι – Μοντρόουζ 1 (2.15)

Λοριάν – Μπαστιά 1(2.00)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει 3 σημεία με πιο δυνατό το +4.5 Μπαρτσελόνα στον αγώνα με τη Βαλένθια σε απόδοση 1.85. Συνεχίζουμε με το -4 Βαγιαδολίδ κόντρα στην Κανάριας 1939 σε απόδοση 1.93, ενώ για τον τελικό του Eurocup πάμε με το +2 Μπιλμπάο με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Κουμπάν σε απόδοση 1.91.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και μάθετε νέα από τον κόσμο για το casino και το poker.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares