Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 13:28

Παίρνει το τρίποντο o ΑΠΟΕΛ

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινούμαστε σήμερα μια και το κουπόνι μας περιλαμβάνει λίγους αγώνες.

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη Superleague πέφτει στα «Πηγάδια» όπου η Ξάνθη με τον Νίκο Κεχαγιά πλέον στον πάγκο της, καθώς ο Καραγεωργίου παραιτήθηκε, αντιμετωπίζει τον Άρη του Μιλίνκοβιτς που ψάχνει την πρώτη του νίκη σε μία έδρα που έχει καλές αναμνήσεις. Οι κίτρινοι είναι αήττητοι στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας με τους Ακρίτες, ενώ στα «Πηγάδια» έχουν επικρατήσει σε δύο από τα τρία παιχνίδια σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές. Μόλις ένα γκολ έχει σκοράρει φέτος η Ξάνθη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενώ οι «κίτρινοι» φέτος έχουν 3/4 Under 2.5. Αυλαία και στην 5η αγωνιστική της Primera Division με την Εσπανιόλ να υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εξελίξεις γύρω από το Online Στοίχημα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας σε απόδοση 1.88. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού. Την Πέμπτη ταξίδεψε στο Ισραήλ και στην «καυτή» έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, αφού της βγήκε το αμυντικό πλάνο και κράτησε το μηδέν ως το τέλος. Η νίκη είναι επιβεβλημένη σήμερα, κάτι που ζήτησαν με δηλώσεις τους, τόσο ο προπονητής, Πάουλο Σέρτζιο, όσο και ο έμπειρος μέσος Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Πιθανές αλλαγές στο σχήμα σήμερα με τους Καμπράλ, Τιάγκο Γκόμεζ και Σέρινταν να διεκδικούν θέση και τους Ολιβέιρα, Χαραλαμπίηδη και Ντα Σίλβα να μένουν στον πάγκο, ενώ επιστρέφει από τραυματισμό ο Μπενασούρ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα παραταχθεί σήμερα έχοντας πολλά προβλήματα. Η πρεμιέρα της στην έδρα της ΑΕ Κουκλιών δεν ήταν αυτή που περίμενε κανένας στην ομάδα, αφού ηττήθηκε, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχτηκε τον Εθνικό Αχνας και πήρε την πρώτη της νίκη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη συνήλθε και με δύο γκολ μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, γύρισε το παιχνίδι και πήρε το «τρίποντο». Σήμερα πάντως θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στο αποφασισμένο ΑΠΟΕΛ και χωρίς πέντε βασικούς (Μόνχε, Φαν Ντάικ, Μπαγκούρα, Ρέινα και Μάτσι) οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της.

Over 2.5 στο Γκέτεμποργκ – ΑΪΚ

Μεταφερόμαστε στην Α’ Σουηδίας όπου διεξάγεται σήμερα το τελευταίο παιχνίδι για την 24η αγωνιστική. Πρόκειται για το ντέρμπι «μίσους» και σφοδρής αντιπαλότητας ανάμεσα στην Γκέτεμποργκ και την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Εμείς θα κρατήσουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι μετρούν εντός έδρας πέντε συνεχόμενα Over 2.5, ενώ πολλά γκολ συναντούμε και στα ματς της Αϊκ με την ομάδα της Στοκχόλμης να μετρά 7/11 παιχνίδια στο Over 2.5 και στο G/G.

Με κάλυψη η Λανς

Περνάμε στη Β’ Γαλλίας και στον αγώνα Τουρ - Λανς όπου πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 2.20. Με τους φιλοξενούμενους η προϊστορία καθώς η Λανς παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας (3-3-0), χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από αυτά! Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντιζόν έμελλε να λάβει τέλος το αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών που έτρεχε η ομάδα του Πανταλονί. Μόλις η δεύτερη στη φετινή Ligue 2 ήταν αυτή για την Τουρ, που για πρώτη φορά μάλιστα δεν μπόρεσε να βρει και το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Όσο βέβαια δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνά της, τόσο θα φτύνει... αίμα για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και είναι χαρακτηριστικό ότι δέχτηκε από δύο γκολ και στα τρία τελευταία της ματς. Εντός έδρας κατάφερε να πάρει το τρίποντο μόνο στο ένα από τα τρία που έδωσε.

Πολλά γκολ στο «Griffin Park»

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας σημεία με το Over 2.5 στην αναμέτρηση Μπρέντφορντ – Λέιτον Όριεντ για την Α’ Αγγλίας σε απόδοση 2.03. Over 3,5 έληξαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπρέντφορντ, ενώ στο G/G και Over 2,5 ήταν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Όριεντ, που μετράει και 3/3 Over 3,5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για το Στοίχημα .

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares