Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 14:08

Πολλά γκολ στο Ιστρ-Τρουά

Μετά το τέλος της εβδομάδας Κυπέλλου σήμερα μπαίνουμε σε ένα ακόμα γεμάτο τριήμερο με πλούσια δράση από όλα τα πρωταθλήματα.

Χθες στοιχηματικά ήταν μία καλή ημέρα καθώς είχαμε 3/4 σημεία (και μία επιστροφή χρημάτων αφού λόγω του «Άσσου» Draw No Bet που είχαμε επιλέξει στο Τζουργκάρντεν – Αϊκ πήραμε το ποντάρισμά μας πίσω, καθώς ο αγώνας έληξε 2-2). Στο Sudamericana η Ουνιόν Κατολίκα μας δικαίωσε και πλήρωσε απόδοση 1.93 (είχαμε κρατήσει το +1 της ομάδας από τη Χιλή και το ματς τελείωσε 1-1), ενώ επαληθεύτηκε και ο «Άσσος» Draw No Bet της Χόρσενς κόντρα στη Ράντερς για το κύπελλο Δανίας που μας πλήρωσε απόδοση 2.20. «Ταμείο» είχαμε και από την Ιταλία, όπου το 2-1 της Ίντερ κόντρα στη Φιορεντίνα δικαίωσε την επιλογή μας στο 2 ή 3 γκολ (απόδοση 2.02).

Τέσσερις προτάσεις από Β’ Γαλλίας

Αρχίζουμε τα μας προγνωστικά με τη Β’ Γαλλίας και το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Ιστρ – Τρουά σε απόδοση 2.10. Η χαρά της Ιστρ για τη νίκη επί της Λαβάλ που ήταν μάλιστα η πρώτη φετινή της σε όλες τις διοργανώσει και με το επιβλητικό 3-0, δεν κράτησε για πολύ, αφού αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα τη Χάβρης στην εμβόλιμη 8η αγωνιστική μεσοβδόμαδα. Ενώ αμυντικά είχε αρκετά καλή παρουσία η ομάδα του Πασκουαλέτι, «μπλόκαρε» στην επίθεση και για πρώτη φορά στη σεζόν δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Το αποτέλεσμα αυτό πάντως ήρθε να βάλει τέλος και σε ένα αήττητο έξι αγωνιστικών που «έτρεχε» η Ιστρ, ευρισκόμενη πλέον μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Τρυοά ό,τι δεν έκανε σε μία ολόκληρη ώρα παιχνιδιού, το έπραξε μέσα σε ένα 12λεπτο η ομάδα του Φουρλάν, με τον βαθμό που πήρε υποδεχόμενη την πρωτοπόρο Ανζέ, να μοιάζει με... τρίποντο. Από τη στιγμή άλλωστε που βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία γκολ διαφορά. Μόλις μία νίκη έχει βέβαια στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, παρ' όλα αυτά διατηρεί την επαφή της με τις θέσεις ανόδου (-3). Τα εκτός έδρας πάντως δεν της... πάνε καθόλου, έχοντας μαζέψει μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις φετινές της εξόδους για τη Ligue 2. Η Τρουά μετράει έξι συνεχόμενα Over 2.5 στα τελευταία της εφτά παιχνίδια και με δεδομένο πως και η Ιστρ μέχρι και πριν τον αγώνα με τη Χάβρη μετρούσε 5 συνεχόμενα πρώτα ημίχρονα που σκόραρε σε όλα ένα γκολ, επιλέγουμε το Over 2.5 σε μία ικανοποιητική απόδοση. Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Σατορού με αντίπαλο τη Νιόρ σε απόδοση 2.12. Αήττητη η Σατορού στα δώδεκα ματς που υποδέχτηκε τη Νιορ από το 1996, έχοντας μάλιστα νικήσει στα εννιά εξ αυτών. Στην αναμέτρηση Καέν - Χάβρη πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05 στην Mybet, ενώ στην ίδια απόδοση κρατάμε και τον «Άσσο» της Νανσί με αντίπαλο την Αρλ.

Ώρα νίκης για Μπούρσασπορ

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία από όπου κρατάμε ένα δυνατό σημείο που είναι ο «Άσσος» της Μπούρσασπορ κόντρα στην Ακισαρσπόρ σε απόδοση 1.75. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ της κατηγορίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν την ανωτερότητά τους εντός του αγωνιστικού χώρου. Δεδομένου το ότι έχει μείνει αρκετά πίσω, η Μπούρσασπορ θα επιδιώξει σήμερα πιο δυνατά από ποτέ ένα τρίποντο που θα αποτελέσει και ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Κρατάει η ΦΚ Αϊντχόφεν κόντρα στη Βίλεμ

Κλείνοντας από τη Β’ Ολλανδίας ξεχωρίζει ο αγώνας Βίλεμ - ΦΚ Αϊντχόφεν και το Χ2 σε απόδοση 2.30. Η ΦΚ Αϊντχόφεν βρίσκεται στην τέταρτη θέση αλλά με τριπλή ισοβαθμία και αν ήταν πιο σοβαρή στα δύο τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος, θα είχε φτάσει και την κορυφή. Την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε από τους νέους του Αγιαξ και μάλιστα εντός έδρας. Την Τρίτη πάντως για το κύπελλο στην έδρα της ΕHC, ήταν πολύ καλύτερη πέρασε με 1-4 και ίσως να είναι ένα αποτέλεσμα που της δίνει ψυχολογία για το σημερινό ντέρμπι με τη Βίλεμ. Διαθέτει το σύνολο και την ικανότητα να πάρει κάτι καλό στην έδρα της Βίλεμ και θα την επιλέξουμε σε μία πολύ καλή απόδοση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares