Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 17:23

Φεύγει για φιλικά με Ολυμπιακό και Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ταξιδεύει στην Αθήνα για δύο φιλικά με Ηλυσιακό (Παρασκευή) και Ολυμπιακό (Σάββατο) ώστε να καλύψει το κενό από τις δύο εβδομάδες απραξίας. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ταξιδεύει στην Αθήνα για δύο φιλικά με Ηλυσιακό (Παρασκευή) και Ολυμπιακό (Σάββατο) ώστε να καλύψει το κενό από τις δύο εβδομάδες απραξίας.

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Η προσεχής αγωνιστική στην Α1 γυναικών αναβλήθηκε μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ (το αυτό ισχύει και για τα πρωταθλήματα της Α2 Ανδρών και Γυναικών) με τον Ολυμπιακό να βράζει καθώς δίνει αγώνα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την προσεχή Τετάρτη κόντρα στη Παρί χωρίς να έχει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια του.

Και βέβαια επιμένει ότι το πρόβλημα δεν είναι η αδειοδότηση των γηπέδων όπως επιμένει η Ομοσπονδία αλλά το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν σωματεία που δεν έχουν κλείσει τις ξένες αθλήτριες τους. και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε πηγαδάκια «δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη οι μεταγραφές όλων των ξένων του ΟΠΕ Ρεθύμνου, του Μαρκόπουλου και των Μακεδόνων, ενώ στα Βριλήσσια δεν έχουν στη διάθεση τους, τη Γαλλίδα διαγώνια». Μήπως λοιπόν κάνουν πλάτες για φιλικά σωματεία;

Φιλικά

Το πρωτάθλημα λοιπόν θα ξεκινήσει στις 26 - 27 Οκτωβρίου και ο Πανναξιακός θα βρει απέναντί του τους νεοφώτιστους επίσης Ίωνες με τους οποίους μάλιστα έχουν φιλικές σχέσεις λόγω της συμμετοχής τους στο τουρνουά που είχαν κάνει οι Ίωνες στα τέλη Σεπτεμβρίου. Και μιλάμε για την 3η αγωνιστική ενώ οι άλλες δύο θα διεξαχθούν σε εμβόλιμες αγωνιστικές  όταν υπάρχει ελεύθερη Τετάρτη.

Ο Ζόραν Κόβαζιτς συνεχίζει πάντως τις διπλές προπονήσεις για τις αθλήτριες του και την Παρασκευή το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα αναμετρηθεί το ίδιο βράδυ με τον Ηλυσιακό (20:00) και την επόμενη ημέρα (18:00) με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι με βάση τους κανονισμούς  αναφορικά με τις άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι τιμωρίες είναι ιδιαίτερα αυστηρές.

Είναι ένα πρόβλημα που παραμένει στις καλένδες για περισσότερο από δέκα χρόνια ενώ όπως αναφέρει ο Νόμος εάν βρεθεί ομάδα που δεν έχει γήπεδο προβλέπονται ποινές φυλάκισης (έως 10 χρόνια) έως και πρόστιμα (50.000 ευρώ). Και η ομοσπονδία δεν είναι διατεθειμένη να πάρει το ρίσκο αν και στο μπάσκετ ή στο βόλεϊ Ανδρών (επαγγελματική λίγκα) δεν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares