Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 00:37

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά!

Μία ομάδα της Νάξου συμμετέχει για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη Εθνική Κατηγορία ενός ομαδικού αθλήματος. Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. αντιμετωπίζει τους Ίωνες, στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.


Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, του βόλεϊ και του αθλητισμού να είναι εκεί για να απολαύσουν ωραίο θέαμα και για να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας στη νέα αυτή μεγάλη πρόκληση.

Λόγω της αυξημένης διάθεσης εισιτηρίων ελευθέρας εισόδου-διαρκείας και της μικρής χωρητικότητας του κλειστού Γυμναστηρίου ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια που απομένουν για το παιχνίδι είναι πολύ λίγα και ότι χρήση των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να κάνουν αποκλειστικά οι ονομαστικοί κάτοχοί τους.

Επίσης αύριο Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 15.00, ενώ στις 18.30 το απόγευμα θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Γραφείο τύπου Πανναξιακού ΑΟΝ

afisa

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares