Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 00:50

Πρεμιέρα στα ''Μεγάλα σαλόνια''

Η ώρα που όλοι περίμεναν στη Νάξο εδώ και μήνες έφτασε. Έστω κι εάν καθυστέρησε μερικές εβδομάδες. Στις 19:00 τα κορίτσια του Ζόραν Κόβαζιτς θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες του Βασίλη Θεωδορόπουλου, τα κορίτσια των Ιώνων που επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους είναι στην Α1 κατηγορία.

Ντέρμπι νεοφώτιστων στο ΔΑΚ Νάξου αλλά η πίεση είναι στη πλευρά του Πανναξιακού που καλείται να ξεκινήσει με το δεξί με σκοπό να κάνει άμεσα το πρώτο βήμα όσον αφορά τη παραμονή του στην κατηγορία. Ο Ζόραν Κόβαζιτς πάντως θέλει οι αθλήτριες του να διαχειριστούν όσο γίνεται καλύτερα το άγχος και τη πίεση για τη νίκη ενώ ζητάει από τους φιλάθλους να έχουν υπομονή καθώς η ομάδα είναι νέα και χρειάζεται χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη. «Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία απ' όλους στο νησί για το ματς και για εμένα είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσει η ομάδα μου. Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να δείξουμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα», τόνισε ο Ζόραν Κόβαζιτς ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα σε αντίθεση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο που δεν μπορεί να υπολογίζει στη Χρήστου (πρόβλημα στους κοιλιακούς). «Το να προβλέψει κανείς το τι θα γίνει στην πρεμιέρα είναι σα να προσπαθεί να βρει το τζόκερ. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και το σίγουρο είναι ότι παρόλο που η Νάξος είναι ένα πανέμορφο νησί εμείς δεν έχουμε έρθει για τουρισμό, αλλά για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Μάλιστα είναι μία καλή ευκαιρία και για να πάρει τη ρεβάνς της 27ης Σεπτεμβρίου στο τουρνουά στη μνήμη του «Περλεκή» με τους οικοδεσπότες να κερδίζουν με 3 -1 σετ (20 - 25, 25-18, 25-15, 25-21). Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει ο Πανναξιακός δεν αγωνίζονταν οι Κωνσταντινίδου, Εμμανουηλίδου και η Τρίβουνιτς, ενώ η Ράντοβιτς είχε συμπληρώσει μόλις πέντε ημέρες στην Ελλάδα. Βέβαια και οι Ίωνες είχαν κενά αλλά στη παρούσα φάση μας ενδιαφέρει η ομάδα της Νάξου. Και είναι δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες θα εμφανιστούν καλύτερες..

Να σημειώσουμε δε ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και τη περίοδο 2011 - 12 για την Α2 κατηγορία με τον Πανναξιακό στις 31 Μαρτίου - το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς - να κερδίζει τους Ιωνες 3 - 0 σετ (25-19, 25-17, 25-13) και με 11 - 4 νίκες και μην είναι αρκετές για την άνοδο στην Α1 κατηγορία που ήρθε μετά από έναν χρόνο (και για τους δύο)

Το πρόγραμμα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής (με δεδομένο ότι οι δύο προηγούμενες που χάθηκαν θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο): Ολυμπιακός - Μακεδόνες (Καψάσκης - Τσιμπινός, 15:30), Σταυρούπολη - Ηρακλής Κηφ (Κυριακόπουλος - Μπέλλος, 18:00), Βριλλήσσια - Παναθηναϊκός (Καπάνταης - Χρηστίδης, 18:30), ΑΕΚ - Ηρακλής Θες. (Παπαστάμος - Κατσούλης, 18:30), Πανναξιακός - Ιωνες (Μάλφας - Μεταξά, 19:00) και τη Κυριακή ΟΠΕ Ρέθυμνο - Μαρκόπουλου (Αγγελίδης - Βλαχάκης, 16:00).

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares