Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 18:05

Συγχαρητήρια από τους Νάξιους της Κρήτης

Συγχαρητήρια συλλόγου Ναξίων Κρήτης προς την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ‏ Συγχαρητήρια συλλόγου Ναξίων Κρήτης προς την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ‏

Σπουδαία νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ εναντίον του ΟΠΕΡ στο κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέθυμνο με σκορ 3-1.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ναξίων Κρήτης συγχαίρουν την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (Διοίκηση, προπονητικό team και αθλήτριες) γι' αυτή την σπουδαία νίκη τους, τους εύχονται καλή συνέχεια στον δύσκολο μαραθώνιο της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ και ελπίζουν αυτό το διπλό εκτός έδρας να είναι μόνο η αρχή σε μια σειρά από πολλές νίκες εντός και εκτός έδρας.

Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε και τους φοιτητές μας από το Ρέθυμνο αλλά και αυτούς που ταξίδευσαν από το Ηράκλειο για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συλλόγου για συμπαράσταση στον αγώνα της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Η κόσμια συμπεριφορά τους αλλά και η διαρκής ενθάρρυνση των παικτριών της ομάδας μας με συνθήματα και τραγούδια , έκαναν το κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη' να θυμίζει ΔΑΚ και οι αθλήτριες του Ζόραν Κόβαζιτς ένιωσαν σαν να έπαιζαν σπίτι τους.

Σύλλογος Ναξιών Κρήτης

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares