Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 13:31

Νίκη στις λεπτομέρειες για τον Ήφαιστο επί του ΑΟ Πάρου

Σε ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι εξελίχθηκε σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου, ο αγώνας κορασίδων μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου ΑΟ Πάρου και του Ήφαιστου Θήρας.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων αφού οι παριανές ήταν πολύ ανταγωνιστικές χάνοντας τα σετ στις λεπτομέρειες.

Είναι σίγουρο ότι το ταλέντο δεν το στερούνται, ένα κλειστό γυμναστήριο στερούνται όπως και όλο το νησί της Πάρου και Αντιπάρου που δυστυχώς όλοι οι υπεύθυνοι κωφεύουν, μένοντας απλά σε υποσχέσεις για το θεαθήναι.

Τα σετ του αγώνα ήταν όλα με το ίδιο σκορ: 25-23, 25-23, 25-23.

Συγχαρητήρια στην κυρία Λακταρίδου για την πολύ καλή δουλειά που κάνει κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά φυσικά και στον κύριο Σπύρο Κελμάερ, που το θηραϊκό βόλεϊ του οφείλει πολλά!

Στην βαθμολογία του Β΄ομίλου ο Πανναξιακός και ο Ήφαιστος έχουν πάρει διαφορά τριών βαθμών από τις κορασίδες του ΑΟΠ και το Φιλωτι που παραμένει στην τελευταια θεση χωρις βαθμο.

Ήφαιστος: (Κελμάερ Σπ.), Πετσούκη Μ., Καρναβα Γ., Καφούρου Ε.Μ., Λιαποπούλου, Γιαντσε, Μαρκοζάννε, Ταμπάκου Κ., Γαλανού Ε., Νικολαϊδου Α., Λαζάρου Ε., Νταβαρινού, Παπαιωάννου Κ.

ΑΟ Πάρου: (Λακταρίδου Μ.), Ραγκούση Κ., Νίκα Κ., Σκιαδά Α., Αιγινήτου Ε., Βάσσου Ε., Σιφναίου Φ., Καρατζούνη Ε., Φραγκούλη Μ., Λιαράτσικα Δ., Σακελαροπούλου Ε., Μπαρμπαρή Δ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares