Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 19:01

Ευχαριστεί Άρη και Ερμούπολη ο Φοίνικας.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Άρη Σύρου και τον ΑΟ Ερμούπολης εξέδωσε ο Φοίνικας. Η ομάδα της Σύρου ευχαριστεί τα δύο σωματεία για την παραχώρηση των ωρών τους, προκριμένου να προπονηθεί η Ανδρική ομάδα εν’ όψει του δύσκολου ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στις Διοικήσεις και τους Προπονητές των ομάδων μπάσκετ Α.Ο. Άρης Σύρου και Α.Ο. Ερμούπολης για την παραχώρηση των δικών τους ωρών προπόνησης στην Α’ αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου “Δημήτριος Βικέλας” προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση της ανδρικής μας ομάδας, μετά το πρόβλημα που προέκυψε στην οροφή της Β’ αίθουσας εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι δύο αυτοί σύλλογοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και με προθυμία στο αίτημά μας, διευκολύνοντας έτσι την προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-2014 και αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σταθερά στο πλευρό του Φοίνικα που εκπροσωπεί τη Σύρο μας στα “σαλόνια” του ελληνικού και ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares