Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 11:28

Θύμα έκπληξης ο Πανναξιακός

Ποδαρικό με έκπληξη στο 2014 για την Α1 Γυναικών καθώς στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία των αγώνων της (εξ αναβολής) 2ης αγωνιστικής, ο προτελευταίος στη βαθμολογία Ηρακλής Κηφισιάς επικράτησε με 3-2 στο Ζηρίνειο του Πανναξιακού που μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής ήταν ισόβαθμος στην 4η θέση με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Κηφισιάς αν και αγωνίστηκε χωρίς τις Ντουμιτρέσκου (δεν είχε προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες), Γκουντιμένκο (κάταγμα κόπωσης) και έχασε εύκολα το πρώτο σετ, αντέδρασε άμεσα και με τον ενθουσιασμό των νεαρών κοριτσιών που χρησιμοποίησε ο Σπύρος Χουντουμάδης, προηγήθηκε εύκολα με 2-1 και έφτασε να είναι μπροστά με 8-5 στο δ’ σετ.

Σε εκείνο το σημείο ο Πανναξιακός απάντησε και πιέζοντας στο σερβίς έτρεξε ένα σερί 0-7 για να προηγηθεί με 8-12 και να ισοφαρίσει εξίσου εύκολα, όμως ενώ προηγήθηκε με 1-3 στο τάι μπρέικ ακολούθησε η καθίζηση.

Τα συνεχόμενα λάθη των φιλοξενούμενων έφεραν το σκορ στο 6-3, για να διαμορφωθεί λίγο αργότερα το 8-5 σε 11-5 και να πανηγυρίσει έτσι μια πολύ μεγάλη νίκη η ομάδα της Κηφισιάς.

«Τις τελευταίες ημέρες ήταν φανερό ότι είχε αλλάξει κάτι στην ομάδα και υπήρχε τρομερή διάθεση απ’ όλα τα κορίτσια. Από δω και πέρα θεωρώ ότι αλλάζει πρόσωπο και σίγουρα σ’ αυτό θα βοηθήσει και η προσθήκη των τριών ξένων αθλητριών που θα ενταχθούν άμεσα», δήλωσε ο Σπύρος Χουντουμάδης και συνέχισε: «Δουλέψαμε ακόμη περισσότερο στις διακοπές των εορτών, δεν τα παρατήσαμε και κάποια κορίτσια που τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουνε είχανε ενέργεια την οποία και τη μεταφέρανε μέσα στο γήπεδο».

Στην αντίπερα όχθη ο Ζόραν Κόβαζιτς δεν έδειξε να πέφτει από τα σύννεφα με την απόδοση της ομάδας του καθώς όπως είπε: «όλη την εβδομάδα ο ρυθμός της προπόνησης ήταν τέτοιος που έδειχνε ότι δεν είχαμε την αίσθηση της ευθύνης. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα και περιμένω την αντίδραση της ομάδας. Σήμερα παίξαμε χωρίς να έχουμε ρυθμό κι όσον αφορά την τακτική δεν είχαμε καθόλου αυτή την πειθαρχία που μας διέκρινε μέχρι τώρα, Όλα αυτά τα είχε ο αντίπαλος μας και του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη. Είναι μια νεανική ομάδα που έδειξε πως πρέπει να παλεύεις μέσα στο γήπεδο»
Τα σετ: 18-25, 25-17, 25-16, 13-25, 15-10
Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης): Κουντουρά, Διώτη, Καπέλου, Βλαχάκη, Γκρέκα, Κορναράκη, Σάκκουλα –λ / Μολδοβανίδη, Λάβδα,
Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Τρίβουνιτς, Κωνσταντινίδου, Τσέσλιαρ, Ράντοβιτς, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Κακουράτου –λ / Λαγουδάκη, Γκολφινοπούλου, Φάρκωνα
πηγή: volleyball.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η WIND στηρίζει τον Φοίνικα! Ήττα σοκ από την Κηφισιά… »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares