Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 12:45

Εύκολα με Ηρακλή Κηφισιάς [pics]

Ο Πανναξιακός συνεχίζει το «κυνήγι» της 4άδας μετά τη νέα «καθαρή» νίκη του (3-0 σετ) επί του Ηρακλή Κηφισιάς, που από την άλλη «κινδυνεύει» να… πέσει.


Στο πρώτο σετ, το οποίο στο 12-4 διεκόπη για αρκετή ώρα γιατί είχε γίνει λάθος με τις θέσεις, οι φιλοξενούμενες πλησίασαν ως το 12-8, αλλά στη συνέχεια οι κοπέλες του Κόβαζιτς πάτησαν… γκάζι, προηγήθηκαν με 18-11 και έφτασαν άνετα στο 25-15.

Στο δεύτερο σετ τα καλά σερβίς της Αλίκης Κωνσταντινίδου (ένας άσος) έκαναν το 8-3 και έκτοτε ο Πανναξιακός δεν απειλήθηκε. Προηγήθηκε με νταμπλ σκορ (16-8), είχε καλό μπλοκ για το 19-11 και έκανε το 2-0 με 25-14.

Στο τρίτο σετ ο Ηρακλής Κηφισιάς ήταν πιο ανταγωνιστικός (10-10), έμεινε μέσα στο παιχνίδι ως το 19-17, αλλά με καλό σερβίς και άμυνες η ομάδα της Νάξου, με τη συμπαράσταση και του κόσμου της, έφτασε στο 3-0 με 25-20.

«Το είχα πει και μετά τον Παναθηναϊκό πως μας έλειπαν παιχνίδια έπειτα από τη διακοπή για τις γιορτές και πως όσο πιο πολύ παίξουμε, θα παίζουμε πιο δυνατά και πιο ποιοτικά. Σήμερα σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και φάνηκε πως δεν μας κέρδισαν τυχαία στο πρώτο ματς. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για την προσπάθεια. Κάναμε πολύ λίγα λάθη και τα αρκετά λάθη του αντιπάλου μάς επέτρεψαν να παίξουμε πιο ελεύθερα. Καλή τύχη στον Ηρακλή Κηφισιάς στη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε εκ μέρους του Πανναξιακού, ο Ζόραν Κόβαζιτς.

Από την άλλη ο Σπύρος Χουντουμάδης σημείωσε: «Η ομάδα της Νάξου, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια, δεν είχε σχέση με την ομάδα στο πρώτο μεταξύ μας ματς. Σήμερα επέβαλλε από την αρχή γρήγορο ρυθμό και δεν μπορέσαμε να τον ακολουθήσαμε. Τα δύο πρώτα σετ έφυγαν χωρίς να προλάβουμε να αντιδράσουμε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αλλάξουμε σχήματα για να μπούμε στο παιχνίδι, το πετύχαμε μέχρι ένα σημείο στο τρίτο σετ, ήμασταν στους δύο πόντους απόσταση, αλλά κάναμε τρία εύκολα λάθη προς το τέλος και αποδείχθηκαν καθοριστικά. Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη και κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλω να ελπίζω πάντως πως με προσπάθεια και την προσθήκη των νέων κοριτσιών και αφού μονταριστεί η ομάδα, θα είμαστε κοντά στη βαθμολογία ώστε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Πηγή ρεποράζ: ΕΟΠΕ

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Δείτε την συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares