Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 19:01

Κόντρα στο Ρέθυμνο

Σε διάστημα πέντε ημερών Πανναξιακός και Ρέθυμνο θα αναμετρηθούν για πρωτάθλημα (Νάξο) και Κύπελλο (Ρέθυμνο) Σε διάστημα πέντε ημερών Πανναξιακός και Ρέθυμνο θα αναμετρηθούν για πρωτάθλημα (Νάξο) και Κύπελλο (Ρέθυμνο)

Και το όνομα αυτού … ΟΠΕ Ρεθύμνου. Η ομάδα της Κρήτης αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο του Πανναξιακού ΑΟΝ όσον αφορά τη πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Η κλήρωση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΟΠΕ και το χέρι του Δημήτρη Καρούση, του εκπροσώπου του Πανναξιακού έφερε ως αντίπαλο την Κρητική ομάδα.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο στις 26 Φεβρουαρίου με βάση το πρόγραμμα για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου γυναικών (προημιτελική φάση). Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο ομάδες πέντε ημέρες νωρίτερα θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα και δη για την 18η αγωνιστική στη Νάξο. Στο πρώτο γύρο ο Πανναξιακός είχε επικρατήσει με άνεση στο Ρέθυμνο με 3 -1 σετ. Παιχνίδι που όμως ενδεχομένως δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του Κυπέλλου…

Από εκεί και πέρα, το πιο σημαντικό ζευγάρι στα προημιτελικά είναι αυτό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ενώ τα άλλα δύο ζευγάρια είναι Ανατόλια – Παναθηναϊκός και Ηρακλής – Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση θα συμμετάσχουν στο Φάιναλ φορ.

Όσο για το πώς προκρίθηκαν οι οκτώ ομάδες στα προημιτελικά; Ο Πανναξιακός κέρδισε με 3-0 τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου εκτός έδρας και οι υπόλοιπες ομάδες, Ο Ηρακλής νίκησε 3-2 τους Μακεδόνες, ο Ηρακλής Κηφισιάς 3-1 εκτός έδρας τη Λάρισα, το Ανατόλια 3-2 τον Άρη, Παναθηναϊκός 3-0 τον Ιωνικό ΝΦ εκτός έδρας, το Ρέθυμνο 3 -1 το Μαρκόπουλο, η ΑΕΚ 3-0 τους Ίωνες. Στο μεγαλύτερο και πιο σημαντικό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Βριλήσσια κερδίζοντας με 3 -0 σετ.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares