Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 11:05

Δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του Νεωρίου στην Κώ

Το Σάββατο στις  17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Κω πραγματοποιήθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ Εφήβων της Ζ΄ Περιφέρειας.

Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, φιλοξένησε τον ΑΣΕ Νεωρίου σε ένα παιχνίδι, που ανέδειξε τον πρωταθλητή Αιγαίου. 

Την αποστολή του Νεωρίου συνόδεψε ο πρόεδρος του σωματείου και πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Κυκλάδων κ. Σταύρος Μπαλόπητας. 

Η ομάδα της Κω ήταν φανερά καλύτερη από τους πρωταθλητές Κυκλάδων και με πολύ καλή επίδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κατάφερε να κερδίσουν με 3-1 σετ και να πάρουν την πρόκριση.

Το Νεώριο προσπάθησε να μείνει στο παιχνίδι, καθώς διεκδίκησε με αξιώσεις το 2ο σετ και πήρε το τρίτο, αλλά ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών κατάφερε να αντεπεξέλθει και στο τελευταίο σετ έφτασε με άνεση στη νίκη.

Η Νικήτρια Αθλοπαιδιά Κω θα είναι η ομάδα που θα δώσει την πρόκριση στη Β΄ φάση (ημιτελική) του Πανελληνίου πρωταθλήματος  Εφήβων.

Τα σετ: (25-14, 25-21, 23-25, 25-18) σε 98’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Γαμβρέλλης Παναγιώτης, Μωρές Μιχάλης, Περής Παναγιώτης, Χατζηπαυλής Σταμάτης, Τρούμπας Νίκος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Χατζηάμαλλος Στέλιος, Ζαμάγιας Παντελής, Μηναΐδης Κωνσταντίνος.

Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου: (Χρήστος Σκρέτας) Φραγκιάς Γ., Βαρθαλίτης Ιωσ., Νέμετ Ι., Παλαιτσάκης Μ., Μουλάρθι Ν., Ρούσσος Ι., Μαστρογιαννόπουλος Μ., Ροσσολάτος Β. 

Διαιτητές: Χατζησταυρίδης Νίκος και Μπαρπάτση Αθανασία

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares