Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 13:31

"Α1" παρά τέταρτο

Ο ΑΟ θήρας πλέον εκτός της ισχυρής έδρας που διαθέτει κατάφερε να μετατρέπει σε «δικά του γήπεδα» και αυτά των αντιπάλων. 100 περίπου Σαντορινιοί βρέθηκαν το Σάββατο στο κλειστό "Παναγιώτης Σαλπέας" (χωρητικότητα 170), όπου στάθηκαν δίπλα στην ομάδα τους και την ώθησαν στην μεγάλη νίκη με 0-3 επί του 3ου της βαθμολογίας Πορφύρα.

Αγωνία

Οι παίκτριες του ΑΟ Θήρας ήταν συγκεντρωμένες και ανώτερες από τις αντιπάλους τους και στα τρία σετ του παιχνιδιού, επικρατώντας τελικά σχετικά εύκολα με 3-0 (22-25, 18-25,19-25). Φυσικά αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον ΑΟ Θήρας, πράγμα που τόνισε και η Ελένη Μεμετζή στο sportcyclades.gr: «Ηταν μια μεγάλη νίκη μέσα στον πορφύρα, (η ομάδα αυτή είναι τρία χρόνια μαζί με έμπειρες αθλήτριες ο στόχος τους ήταν η άνοδος, πέρσι δεν ανέβηκαν κατηγορία για ένα σετ..). Δυστυχώς είμαστε σε έναν όμιλο που είναι απρόβλεπτος, δεν ξέρεις ποια ομάδα κάθε Σάββατο θα χάσει ή θα κερδίσει... έχουν μείνει τέσσερα ματς που θα συνεχίζουμε να έχουμε αγωνία για το τι θα γίνεται σε κάθε παιχνίδι ,δυστυχώς αυτό θα γίνεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Εμείς όπως και από την αρχή της χρονιάς κοιτάμε ένα-ένα τα ματς και προσπαθούμε κάθε Σάββατο να παίζουμε καλό βόλεϊ και να το ευχαριστιόμαστε»

Αφιερωμένο

Για ακόμη ένα ματς η Νίκη Μουντάκη ήταν από τις κορυφαίες για τις «αμαζόνες» της Θήρας. Η έμπειρη ακραία αφιέρωσε τη νίκη στους φίλους της ομάδας γράφοντας στο γκρουπ που διατηρούν στο f/b: «Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που μας στηρίζουν και ακολουθούν παντού. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ». Για έβδομο παίκτη μίλησε η Ελένη Μεμετζή: «Ο κόσμος μας είναι απίστευτος ,είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται στο νησί βλέπουν την προσπάθεια που κάνουμε και τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας γιατί για μας είναι ο έβδομος παίχτης της ομάδας και με την βοήθεια τους μας δίνουν δύναμη για το θετικό αποτέλεσμα ,είναι φανταστικό να έρχονται στο γήπεδο 1000 άτομα και τους ευχαριστούμε παρά πολύ»

Και η Θέτιδα φαβορί

Όσο και να θέλουν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους στη Θήρα γνωρίζουν πολύ καλά η ομάδα τους έχει πετύχει το ακατόρθωτο, παραμένοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, πράγμα που τους δίνει σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο στην Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Μάλιστα βάση προγράμματος φαίνεται ότι νίκη επί του Ηλυσιακού την επόμενη αγωνιστική φέρνει τον ΑΟΘ ένα βήμα πριν την Α1. Η Ελένη Μεμετζή πάντως θέλει να προσγειώσει τα πράγματα, δίνοντας ίσες ελπίδες ανόδου και στην Θέτιδα που βρίσκεται στην 2η θέση με μόλις έναν βαθμό διαφορά: «Δεν θέλω να μιλάω για την Α1 και πόσο κοντά είμαστε, σίγουρα τα φαβορί αυτή την στιγμή είναι η Θέτιδα Βούλας και εμείς, απομένουν αλλά τέσσερα ματς τα οποία είναι πολύ δύσκολα και αμφίρροπα»

Το πρόγραμμα του ΑΟΘ μέχρι το τέλος της αγωνιστική περιόδου

 

19η αγωνιστική: 08-03-2014 00:00 V.F. ΑΟ ΘΗΡΑΣ - : - V.F. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
20η αγωνιστινή: 15-03-2014 00:00 V.F. ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - : - V.F. ΑΟ ΘΗΡΑΣ
21η αγωνιστινή: 22-03-2014 00:00 V.F. ΑΟ ΘΗΡΑΣ - : - V.F. ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
22η αγωνιστινή: 05-04-2014 00:00 V.F. ΙΩΝΙΚΟΣ - : - V.F. ΑΟ ΘΗΡΑΣ

 

Άξια

"Συγχαρητήρια στη Θήρα " … έγραψαν στο blog του Πορφύρα οι άνθρωποι της Πειραιώτικης ομάδας, όπου σε ένδειξη fir play παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου: «Ο Πορφύρας ξέρει να κερδίζει αλλά γνωρίζει και να χάνει, όπως κάθε ομάδα που έχει τα χαρακτηριστικά της μεγάλης και σέβεται όλους όσοι ενδιαφέρονται για τα δρώμενα της και την ακολουθούν αλλά και όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό.
Οφείλουμε λοιπόν, παρά την πίκρα για την ήττα, να συγχαρούμε για την ΑΞΙΑ νίκη της την ομάδα του ΑΟ Θήρας που επικράτησε με 3-0 σετ του Πορφύρα στο Σαλπέας αλλά και να εξάρουμε τη φίλαθλη στάση των ιθυνόντων του συλλόγου όπως και των φιλάθλων της ομάδας, ορισμένοι εκ των οποίων ταξίδεψαν από τη Σαντορίνη ώστε να είναι στο πλευρό της. Το κυριότερο από όλα ;
Ο ΑΟ Θήρας διαχειρίσθηκε με μέτρο και αθλητικό τρόπο τη νίκη του, έδειξε αθλητικό πνεύμα προς τον αντίπαλο, δεν παρασύρθηκε από έπαρση, αντίθετα φρόντισε να χαρεί με τρόπο που εκφράζει πολιτισμό και ήθος.
Κυρίες και Κύριοι του ΑΟ Θήρας, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ας μας πληγώσατε».

Συνθέσεις

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ 0-3 (22-25, 18-25,19-25)

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ): Μανωλάκου, Καράκου, Μπαλή, Τσαπούρη, Μουστάκη, Δήμα, Ν.Γκούρα, Α.Γκούρα, Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα.
ΑΟ ΘΗΡΑΣ ( Μεμετζή ): Μουντάκη, Τσοχατζή, Πλίσκα, Λιάκου, Μηνδρινού, Παπαδοπούλου, Ι.Ψυλλάκη, Βουβουλή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares